Cautare

147 de rezultate pentru "boxerii olteni" (3.56 secunde)
In discursul de dupa vot, Dobre a declarat ca vrea sa schimbe mentalitatea despre olteni si sa ofere mediului de afaceri local recunoasterea pe care o merita.
Oltenia este cea mai performanta regiune electorala a PSD si organizatiile judetene de aici vor fi varful de lance din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Intr-un PSD post-Victor Ponta, liderii olteni ar putea capata puteri nesperate.
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Cu toate acestea, multi olteni sunt pasionati de sporturile de iarna. Cei care vor sa-si schimbe echipamentul de schi sau il vor cumpara anul acesta pe primul trebuie insa sa stie ca vor scoate din buzunar aproximativ douazeci de milioane de lei.
Cincisprezece olteni (13 din Dolj, unul din Teleorman si unul din Valcea) au primit ieri, in cadrul unei conferinte de presa organizate de Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova certificate internationale care atesta faptul ca au absolvit cursurile programului international pentru sprijinirea si dezvoltarea antreprenorilor "Empretec".
Taxele de drum platite de olteni pentru a circula pe drumurile nationale depasesc cu mult sumele care se intorc anual, din bugetul de stat, pentru reparatia si intretinerea retelei rutiere din Oltenia.
Majoritatea contribuabililor olteni care aveau si alte surse de venit decat salariile au depus declaratiile de venit aferente anului 2005 pana la data-limita, 15 mai 2006.
Strainii cu experienta in promovarea produselor traditionale la export sustin, la randul lor, ca e important ca mestesugarii olteni sa gaseasca metode adecvate de a identifica partenerii de afaceri si sa dezvolte strategii eficiente de marketing.
Chiar daca, la nivelul judetului Dolj, salariul mediu net in luna aprilie a fost de 889 RON (aproximativ 250 de euro), cei mai multi olteni primesc in mana mult mai putin.
Pentru a reusi totusi sa faca rost de spatiul comercial dorit, intreprinzatorii olteni pot apela la o varianta ajutatoare - pot achizitiona apartamente la parterul blocurilor pe care ulterior sa le transforme in spatii comerciale.
Daca subventia asemanatoare din primavara (de 0,7 RON/l) a fost de interes, si nu prea, pentru olteni (au fost eliberate adeverinte pentru aproximativ 1.380.000 de litri), acum, in numai doua saptamani, doljenii au solicitat adeverinte pentru cateva milioane de litri de combustibil.
Contabilii si expertii contabili au ajuns o grupare profesionala deosebit de importanta in economie, cu implicatii majore in dezvoltarea diverselor ramuri economice.
Alocarile substantiale pentru olteni s-ar putea explica si prin vizita intreprinsa de premier cu o zi inainte in Ramnicu Valcea.
"Oferim seriozitate si asteptam seriozitate" Angajatorii, la randul lor, au insa anumite asteptari de la potentialii candidati pentru locurile de munca ramase vacante, principala lor nemultumire fiind legata de faptul ca multi olteni nu trateaza cu seriozitate locul de munca.
Sute de pensionari olteni se inghesuie in aceste zile la cozi pentru a-si vinde certificatele de actionari obtinute prin programul de privatizare in masa, ca sa faca rost de bani pentru Sarbatorile de iarna.
Drept urmare, pentru cei 50 de litri de alcool pur gospodarii olteni va trebui sa achite, conform legii, 180 de euro, adica peste 615 lei noi (aproximativ 12 lei/litru de alcool pur).
Alte subventii acordate oltenilor in 2006 Alta subventie care i-a atras pe doljeni este si cea pentru zootehnie, insa ajutorul financiar absorbit de olteni in acest domeniu nu este la fel de mare ca acela pentru agicultura.
O parte din producatorii olteni s-au pregatit de o crestere a concurentei pe sectorul alimentar inca de anii trecuti, astfel ca, in prima jumatate a lui 2006, trei societati au reusit sa-si ateste un meniu traditional oltenesc complet.
Sindicalistii olteni au participat la pichetarile care vor continua si astazi intr-o actiune concertata la nivel national a angajatilor din sectorul energetic.
Pe langa aspectul recreativ al calatoriilor, tot mai multi olteni sunt interesati sa viziteze locuri, monumente, muzee si implicit sa-si imbogateasca bagajul de cunostinte.
google-analytics.com