Cautare

147 de rezultate pentru "boxerii olteni" (3.67 secunde)
Majoritatea beneficiarilor olteni au câstigat finantare pentru modernizarea fermelor, pentru achizitia de utilaje, însa printre proiectele selectate se regaseste si construirea unei ciupercarii în judetul Olt.  Consilierul Petre Petrescu, printre câstigatori La urmatoarea sesiune lunara, din aprilie, 25 de proiecte din Oltenia au fost selectate pentru finantare, în timp ce alte 35 au fost reportate.
La randul sau, profesorul Eugen Georgescu, membru organizator, a declarat ca a ramas surprins placut de interesul aratat de olteni in privinta competitiei.
Anuntul facut de olteni pe site-ul oficial Stadionul Craiovei va fi inaugurat cu siguranta la finalul lui octombrie: ... Pentru olteni urmeaza apoi deplasari la Timisoara, Iasi si Chiajna, pentru ca apoi, in perioada 27-29 octombrie, sa intalneasca vicecampioana pe teren propriu.
"Incerc, prin venirea jucatorilor australieni, sa imprim aceeasi mentalitate pe care o au ei si jucatorilor romani", s-a exprimat antrenorul Ovidiu Stinga la conferinta de presa de luni, uitand probabil sa vorbeasca si de mentalitatea adevarata a fotbalistilor olteni de aici.
Candidatii olteni Marin Diaconescu, Renica Diaconescu si Catalin Matei au primit, in comuna Voineasa, multumiri pentru inaugurarea drumului comunal care face legatura intre Voineasa si Bals, realizat, si acesta, cu fonduri SAPARD, in valoare de 33 de miliarde de lei.
E datoria lor, ca si olteni, sa ia atitudine si sa creeze un proiect sanatos, pe termen lung, cu un management bun, care sa nu aiba soarta celui dinainte.
Marin Costache, comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj, Gabriel Nica, sef depou tamvai la RAT Craiova, si Silviu Cotiga, directorul ITM Dolj, toti trei sustinuti de cate o factiune a liberalilor olteni.
Ca si culturi, anul acesta, in topul preferintelor producatorilor agricoli olteni au stat porumbul, cultivat pe o suprafata ce depaseste 100.000 de hectare, si floarea-soarelui, cultivata pe o suprafata de peste 30.000 de hectare.
Poate ca erau impartiti totusi in comunitati si, regional, isi spuneau olteni, valceni sau altfel. Dar limba pe care o vorbeau era aceeasi, pentru ca, in ansamblul lor, in spatiul carpatic erau perceputi ca un tot, ca un singur popor:
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
Incepand de marti, 11 iulie, pelerinii olteni se vor afla in Italia unde vor vizita printre altele:
Mircea Geoana si-a inceput campania electorala pentru sefia Partidului Social Democrat la Craiova, unde i-a convins pe colegii sai olteni sa-i acorde, la congresul din 10 decembrie, votul pentru al doilea mandat, de data aceasta de patru ani.
Marinescu le-a spus participantilor ca abia incepand cu luna mai patronii olteni vor avea la dispozitie ghidurile de finantare, care in acest moment sunt analizate pentru avizare de Comisia Europeana.
73% dintre olteni au votat NU demiterii. Dupa aflarea rezultatelor, Traian Basescu a declarat ca votul confirma faptul ca românii vor modernizarea clasei politice, a votului uninominal si o noua Constitutie.
Potrivit lui Marin Bobes, in PSD au venit din luna decembrie, odata cu trecerea sa la social-democrati, alti 4.300 de membri PD-L, cifra care reprezinta mai mult de jumatate din numarul democrat-liberalilor olteni.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat luni, la Craiova, ca din regiunea Oltenia PSD va propune in actuala structura guvernamentala cinci-sase secretari de stat, chirurgul Irinel Popescu fiind singura persoana nominalizata de catre liderul social-democrat.
Dinel Staicu, unul dintre cei mai bogati olteni, si-a facut propria asociatie - "Diana". De partea cealalta, situatia ramane tensionata.
Britanicii intentioneaza sa-i invite pe omologii olteni la Wakefield, la sfarsitul acestui an. Antreprenoriat in comun Wakefield are deja ceva in comun cu Craiova, capitala olteana urmand sa devina polul unui proiect comun al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Vest Oltenia si al Agentiei de Dezvoltare Wakefield - first.
Social-democratii olteni au criticat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca democrat-liberalii au atacat in contencios-administrativ hotararea de consiliu referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
google-analytics.com