Cautare

564 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt" (4.19 secunde)
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt.
Un membru al Partidului Democrat Liberal (PD-L) este cercetat de politie pentru ca ar fi impartit pachete cu alimente in campania electorala, la Ganeasa - Olt.
Roberta Anastase a declarat, in cadrul unei coferinte de presa, ca vizita sa de joi in judetul Olt, la Slatina si la Ganeasa, a fost programata inca de saptamana trecuta si nu are nici o legatura cu incidentele produse miercuri noapte in comuna Ganeasa.
Activitatea se numeste „Parada Eco" si face parte dintr-un proiect educational interjudetean Olt-Dolj, numit „Împreuna pentru un mediu mai curat". ... Activitatea face parte dintr-un proiect interjudetean Olt-Dolj.
CEZ Distributie avertizeaza partidele politice din judetul Olt asupra pericolului pe care il reprezinta lipirea afiselor electorale in afara spatiilor special amenajate.
Social-democratii din Mehedinti mai sunt nemultumiti de informatiile aparute in presa regionala din Oltenia conform carora filialele din Valcea, Dolj, Mehedinti si Olt ar fi declarat ca sunt de acord sa-l sprijine, in continuare, pe liderul PSD Mircea Geoana pentru o noua candidatura.
Cristina Anghel a intrat in greva foamei pe 26 august, ca forma de protest fata de diminuarile salariale, ea informand Directia de Sanatate Publica Olt, Serviciul de Ambulanta Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primaria si unitatea de invatamant unde preda de intentia sa.
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. ... Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Ioan Ciugulea, a castigat o licitatie pentru realizarea unei baze sportive in comuna Traian, iar valoarea contractului este de 490.000 de lei.
"De exemplu, judetul Olt vrea sa ia o padure din Dolj si vom ajunge in situatia in care casele sunt in Dolj, iar terenul din spatele lor e in Olt.
Senatorul Ion Toma, a carui excludere din PSD a fost propusa de organizatia Olt, si-a inaintat, vineri, demisia din partid.
Victor Ponta a anuntat ca propunerea PSD Olt de suspendare din partid a vicepresedintelui Ion Toma a fost validata de BPN cu doar doua abtineri si niciun vot "impotriva".
Suspiciunea de rambursare ilegala de TVA care planeaza asupra sefilor de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt si care a inflamat intreaga institutie va aduce, se pare, reprezentantii ANAF in control, dupa cum a declarat ieri directoarea Elena Gherghina.
Constantin Emil Mot, fost director la Directia de Asistenta Sociala Olt si Garda de Mediu Olt (trecut de la PNL la PSD), va lucra ca secretar de stat la Ministerul Mediului, iar Cristina Crisu va trece din postul de director in cel de secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Din rovinieta platita de proprietarii de autovehicule din Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti se vireaza anual in contul statului circa 490 de miliarde de lei vechi, dupa cum a precizat Stefania Paleacu, sef birou taxa de utilizare retea de drumuri nationale din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a livrat recent catre organizatiile utilizatorilor de apa pentru irigatii (OUAI) din judetele Olt si Dolj, la solicitarea acestora, 22 de echipamente de udare din productia interna.
Si in Oltenia a fost pe la Valcea, Mehedinti si Olt. ... Mai mult, la nivelul regiunii Oltenia, stie ca doar camerele teritoriale Dolj si Gorj il sustin pe Victor Babiuc, despre celelalte trei judete din regiune (Olt, Mehedinti si Valcea) necunoscand pe ce pozitii se mai afla.
Este vorba de autoritatile din Turceni - Gorj, Corabia - Olt, Caracal - Olt, Brezoi - Valcea si Goicea - Dolj.
Giugea a declarat ca suprafata afectata de procesul de desertificare este de 70.000 de hectare, iar chestiunea va fi analizata împreuna cu prefectul de Olt, Octavian Popescu, dar si cu specialisti din cadrul Facultatii de Horticultura.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
google-analytics.com