Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina" (8.32 secunde)
Olt: ... Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Slatina, dupa o intalnire cu primarii social-democrati din judetul Olt, ca acestia nu il sustin pe senatorul Ion Toma in eventualitatea in care acesta ar crea o noua constructie politica.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
In octombrie 2002, devenise proprietarul unei vile din Otopeni, pe care i-a donat-o fiicei sale, Ioana, o luna mai tarziu. ... • Redeschiderea dosarului ALRO ar putea fi un nou motiv de ingrijorare pentru seful statului. Dosarul ALRO a fost deschis in 2007.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, joi seara, ca nu exclude ca, dupa consultarea avocatilor, conservatorii sa faca o plangere penala in legatura cu documentul referitor la ALRO, trimis de presedintele Traian Basescu fostului ministru al Economiei Codrut Seres.
Traian Basescu a explicat ca reprezentantii Alro, una dintre firmele in favoarea carora intervenise, au adresat un memoriu presedintiei, spunand ca in fiecare an trebuia sa mearga cu "valiza de bani" la Ministerul Industriilor pentru a primi restul de 25% din necesarul de energie de care avea nevoie pentru a functiona.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a hotarat finalizarea ultimei etape a procesului de monitorizare a contractului de vanzare - cumparare de actiuni pentru SC ALRO SA Slatina. ... New York, SC CONEF SA si Marco Industries BV Olanda prin incheierea unui act aditional la contract.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
"Conform datelor existente la nivelul MAE, rezulta ca firma Alro Slatina nu are, in prezent, personal delegat sau detasat in statul Sierra Leone. Compania Alro si-a rechemat angajatii romani din statul Sierra Leone.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet. ... Primaria Slatina va depune in cadrul Programului Operational Regional (POR), pana la sfarsitul lunii martie, 15 proiecte care vizeaza modernizarea orasului.
Compania italiana Pirelli va semna saptamana aceasta contractul prin care va primi de la BEI finantare in valoare de 50 de milioane de euro pentru extinderea fabricii producatoare de anvelope de la Slatina, a spus Giuseppe Cangelosi, noul director al Pirelli Tyres Romania, la evenimentul de lansare a calendarului Pirelli.
Theodor Stolojan a dovedit ieri ca este un mare amator de inot, petrecandu-si dimineata in piscina complexului Vox Maris, dupa discursul sau de la Scoala de vara retragandu-se grabit in camera, de unde a iesit la bustul gol, intr-o pereche de boxeri si s-a dus sa faca o baie in mare.
Liderii filialelor din Olt ale PSD si PD-L se intalnesc in aceasta seara pentru o noua runda de negocieri, dupa ce discutiile dintre cele doua formatiuni politice au fost blocate la nivel judetean la sfarsitul lunii ianuarie.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Schimbari si in Olt Tot ieri au fost investiti in functii noi sefi la Directia Generala a Finantelor Publice si Garda Financiara Olt. ... Locul Elenei Gherghina, de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt, a fost luat de Victor Mitran, care a fost numit director coordonator.
Andrei Iordache, purtatorul de cuvant al PSD Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, au criticat aspru decizia democrat-liberalilor din judet, dar si faptul ca Institutia Prefectului s-a implicat in atacarea hotararii referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale, motiv pentru care, in prezent, bugetele primariilor sunt blocate.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda. ... In prima etapa din retur, FC Olt Slatina o va intalni pe concitadina ALRO, pe stadionul "1 Mai".
Mai multi angajati ai TMK-Artrom Slatina, care au fost disponibilizati anul acesta, sustin ca vor da societatea in judecata.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa".
google-analytics.com