Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina" (7.81 secunde)
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... Dupa ce, in ianuarie, ministrul sanatatii, Ion Bazac, a decis decapitarea conducerii de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, la unitatea spitaliceasca au fost numiti interimari.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca demisiile si excluderile din organizatia judeteana PSD Olt sunt rezultatul nemultumirilor inerente ale alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana. Ponta a fost intrebat cum vede faptul ca la nivelul organizatiei Olt au avut loc mai multe demisii si excluderi.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina.
Theodor Stolojan, presedintele Partidului Liberal Democrat, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Ramnicu Valcea, ca nu va renunta la cele 4.500 de actiuni pe care le detine la ALRO Slatina, prin ALPROM.
Autoritatea de Control a Guvernului (ACG) a sesizat Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) asupra faptului ca proprietarul Alro Slatina nu a respectat obligatiile postprivatizare si a solicitat AVAS sa rezolve problema in interesul statului, potrivit Mediafax.
Producatorul de aluminiu Alro Slatina vrea sa investeasca 250 de milioane de dolari in constructia reactoarelor trei si patru de la Cernavoda, pentru a avea o sursa de electricitate ieftina si pe termen lung, a declarat, joi, presedintele Consiliului de Administratie (CA) al Alro, Christian Wuest.
Directorul general al grupului Vimetco, Christian Wüst, a demisionat si se va retrage din functie la 5 ianuarie 2009, cand pozitia va fi preluata de presedintele Consiliului de Administratie, Pierre Baillot, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat al actionarului majoritar al Alro Slatina.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Ponta, despre excluderea lui Toma din PSD Olt: Discut cu ambele parti inainte de a ma pronunta Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica, intr-o conferinta, ca se va pronunta asupra exluderii lui Ion Toma din PSD Slatina dupa ce va purta discutii cu ambele parti.
Ei au afirmat ca sunt nemultumiti de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an si propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar si de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor din comunitatiile pe care le reprezinta.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4).
Atacantul craiovean Laurentiu Boroiban a confirmat ideea ca este interesat sa evolueze din retur pentru ALRO Slatina si a punctat ca la inceputul saptamanii viitoare, cand oficialii de la malul Oltului isi vor relua activitatea, se vor finaliza si actele.
Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile. Activitatea se numeste „Parada Eco" si face parte dintr-un proiect educational interjudetean Olt-Dolj, numit „Împreuna pentru un mediu mai curat".
Divizionara secunda ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluministi obtinand acordul lui Marius Jianu. ... "Este pentru prima data cand voi juca la o echipa din Slatina. ... Ne-am inteles foarte repede, nu este greu sa negociezi cu presedintele ALRO, Jean Nitulescu.
Artrom Slatina s-a apreciat cu 24,59%, în timp ce Altur Slatina a pierdut 22,45%.
Cele cinci sindicate din SC Alro SA si doua sindicate din fosta Alprom, care a fuzionat cu Alro anul trecut, au semnat luni, cu o intarziere de aproape o jumatate de luna peste termenul legal, contractul colectiv de munca pentru 2007.
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
Privatizarea dicteaza cotatiile De un an mai putin bun a avut parte alta mare societate craioveana, SC ELECTROPUTERE SA.
google-analytics.com