Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (2.98 secunde)
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda. ... In prima etapa din retur, FC Olt Slatina o va intalni pe concitadina ALRO, pe stadionul "1 Mai".
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti.
Reveniti in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, jucatorii si oficialii clubului ALRO Slatina s-au obisnuit greu cu gandul ca trebuie sa-si continue pregatirile infruntand frigul si zapada, chiar daca terenul de la "Metalurgistul"
Olt: ... Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Slatina, dupa o intalnire cu primarii social-democrati din judetul Olt, ca acestia nu il sustin pe senatorul Ion Toma in eventualitatea in care acesta ar crea o noua constructie politica.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Ultima investigatie a fost declansata de CNVM în cazul Altur Slatina.
Primii pasi in vederea construirii unui bazin de inot la Slatina au fost facuti luna aceasta, prin scoaterea la licitatie a lucrarilor de proiectare si executie a unui bazin didactic de inot.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Acesta a marturisit ca a fost in discutii si cu ALRO Slatina: "Am discutat si cu cei de la Slatina in aceasta perioada, dar m-a atras mai mult oferta celor de la Severin.
Presedintele ALRO Slatina: Vom avea o iarna cumplita cu preturi uriase
Liderii filialelor din Olt ale PSD si PD-L se intalnesc in aceasta seara pentru o noua runda de negocieri, dupa ce discutiile dintre cele doua formatiuni politice au fost blocate la nivel judetean la sfarsitul lunii ianuarie.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Schimbari si in Olt Tot ieri au fost investiti in functii noi sefi la Directia Generala a Finantelor Publice si Garda Financiara Olt. ... Locul Elenei Gherghina, de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt, a fost luat de Victor Mitran, care a fost numit director coordonator.
Andrei Iordache, purtatorul de cuvant al PSD Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, au criticat aspru decizia democrat-liberalilor din judet, dar si faptul ca Institutia Prefectului s-a implicat in atacarea hotararii referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale, motiv pentru care, in prezent, bugetele primariilor sunt blocate.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Ford si-a prezentat potentialilor clienti din Olt cele doua martisoare intrate recent pe piata auto din tara: ... Au pus intrebari, le-au analizat indeaproape, dupa care au mers in drive-test", a spus Alin Dinca, director vanzari Plusauto Slatina.
google-analytics.com