Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (3.09 secunde)
Secretarul general al PD-L Olt, Mihai Nita, a facut vineri publica lista cu posibilii candidati ai organizatiei la alegerile parlamentare, multi dintre acestia provenind din randul celorlalte formatiuni politice. Potrivit Realitateatv, 13 pedelisti din Olt au ramas in cursa pentru nominalizarea candidatilor partidului la alegerile parlamentare.
De asemenea Alro Slatina este una dintre cele 13 companii aflate in competitie pentru construirea unitatilor 3 si 4 ale Centralei de la Cernavoda, un proiect de circa 2 miliarde de euro.
Alro Slatina revine si ea, de astazi, pe BVB.
Mijlocasul craiovean Gabriel Velcovici (27 de ani) ar putea imbraca din retur tricoul formatiei ALRO Slatina, asta in cazul in care nu isi va rezolva situația cu actualul sau club, Gloria Bistrita, care se confrunta cu mari probleme financiare.
Medaliati cu bronz au fost Razvan Gigea (categoria copii 3) la kata individual masculin si Mario Radulea (categoria copii 4) la kata individual masculin.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
Mai multi angajati ai TMK-Artrom Slatina, care au fost disponibilizati anul acesta, sustin ca vor da societatea in judecata.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa".
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. Alesii locali au aprobat recent un proiect de hotarare prin care Primaria Slatina solicita sa preia de la Romania Film cladirea fostului cinematograf. ... Acesta este situat in centrul istoric al orasului, in zona Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu.
Interventia telefonica a presedintelui a venit ca replica la afirmatiile anterioare facute de premier in cadrul emisiunii, referitoare la depasirea atributiunilor prezidentiale in cazul recomandarii scrise privitoare la ALRO.
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) acorda un imprumut sindicalizat de refinantare de 180 de milioane de dolari producatorului de aluminiu Alro, pentru imbunatatirea calitatii produselor si a eficientei energetice, potrivit unui comunicat.
Primul motiv ar fi redeschiderea dosarului ALRO, care a fost inchis in ianuarie 2010 de DIICOT, DNA-ul fiind singura intitutie care poate il poate redeschide. Dosarul ALRO a fost deschis in 2007.
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti.
Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. In ultimii 10 ani, platforma industriala din municipiul Slatina a devenit una dintre cele mai mari si moderne din Romania.
Desi a afirmat in nenumarate randuri ca nu va da curs ofertei venite din partea celor de la ALRO Slatina, Sorin Cartu a ajuns la un acord cu divizionara secunda, urmand sa ocupe functia de consilier tehnic.
Presedintele si vicepresedintelei Consiliului Judetean (CJ) Olt au semnat ieri, la sediul organizatiei municipale a social-democratilor din Slatina, adeziunile la PSD. In acest sens, senatorul Ion Toma, presedintele PSD Olt, a precizat ca cei doi alesi au venit impreuna cu intreaga organizatie judeteana a PP Olt.
Cinci firme care au sediul in judetul Olt si-au anuntat intentia de a face concedieri colective in perioada ianuarie-februarie 2010, care vor afecta 293 de angajati.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002? ... Am beneficiat, in 2002 - 2003, de mai bine de jumatate de an.
google-analytics.com