Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (3.26 secunde)
Ei au afirmat ca sunt nemultumiti de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an si propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar si de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor din comunitatiile pe care le reprezinta.
ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain. ALRO Slatina isi joaca practic obiectivul in aceasta zi, urmand sa o intalneasca pe una dintre echipele cu sanse mari la ocuparea locului trei, Chindia Targoviste.
Gradina Zoo din Slatina este inchisa, iar lucrarile de reabilitare au incetat de cateva luni.
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... In urma impactului, au fost raniti conducatorii auto, care au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, i-a trimis ieri o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care ii cere sa desecretizeze si sa prezinte cele trei convorbiri telefonice avute pe tema Alro.
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a.
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
In octombrie 2002, devenise proprietarul unei vile din Otopeni, pe care i-a donat-o fiicei sale, Ioana, o luna mai tarziu. ... • Redeschiderea dosarului ALRO ar putea fi un nou motiv de ingrijorare pentru seful statului. Dosarul ALRO a fost deschis in 2007.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, joi seara, ca nu exclude ca, dupa consultarea avocatilor, conservatorii sa faca o plangere penala in legatura cu documentul referitor la ALRO, trimis de presedintele Traian Basescu fostului ministru al Economiei Codrut Seres.
Traian Basescu a explicat ca reprezentantii Alro, una dintre firmele in favoarea carora intervenise, au adresat un memoriu presedintiei, spunand ca in fiecare an trebuia sa mearga cu "valiza de bani" la Ministerul Industriilor pentru a primi restul de 25% din necesarul de energie de care avea nevoie pentru a functiona.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a hotarat finalizarea ultimei etape a procesului de monitorizare a contractului de vanzare - cumparare de actiuni pentru SC ALRO SA Slatina. ... New York, SC CONEF SA si Marco Industries BV Olanda prin incheierea unui act aditional la contract.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
"Conform datelor existente la nivelul MAE, rezulta ca firma Alro Slatina nu are, in prezent, personal delegat sau detasat in statul Sierra Leone. Compania Alro si-a rechemat angajatii romani din statul Sierra Leone.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet. ... Primaria Slatina va depune in cadrul Programului Operational Regional (POR), pana la sfarsitul lunii martie, 15 proiecte care vizeaza modernizarea orasului.
Compania italiana Pirelli va semna saptamana aceasta contractul prin care va primi de la BEI finantare in valoare de 50 de milioane de euro pentru extinderea fabricii producatoare de anvelope de la Slatina, a spus Giuseppe Cangelosi, noul director al Pirelli Tyres Romania, la evenimentul de lansare a calendarului Pirelli.
Theodor Stolojan a dovedit ieri ca este un mare amator de inot, petrecandu-si dimineata in piscina complexului Vox Maris, dupa discursul sau de la Scoala de vara retragandu-se grabit in camera, de unde a iesit la bustul gol, intr-o pereche de boxeri si s-a dus sa faca o baie in mare.
Adrian Zaharia, noul director al Cancelariei Prefecturii Olt, a fost prezentat oficial. Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
google-analytics.com