Cautare

145 de rezultate pentru "box" (6.19 secunde)
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Federatia Romana de Box a castigat si ultimul proces pe care il avea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cu Asociatia Internationala de Box Amator (AIBA), cel in urma caruia forul prezidat de Rudel Obreja fusese exclus din structurile federatiei, informeaza Mediafax.
Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament. ... Am adoptat in acest sparring cu baietii antrenati de Constantin Cucu regulamentul de box.
O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box Sala de sport multifunctionala este conceputa pentru a putea gazdui activitati sportive, precum hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box, etc.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). ... "Anul trecut, dupa ce s-a intamplat la Mangalia am vrut sa ma las de box.
Rectangle box, sau "island banner" cum il alinta advertiserii, este cel mai nou si cel mai generos format de publicitate disponibil in reteaua ARBOmedia.
Ii multumesc instructorului meu de box Gigi Hadid, in varsta de 21 de ani, este unul dintre modelele care se afla pe val in ultima perioada, iar aparitiile ei sunt fie indragite la maximum de catre fani, fie sunt contrazise de cai care considera ca tanara nu are atuurile unui model, in ciuda frumusetii sale.
Yeti - Omul Zapezilor, pe primul loc in box office-ul nord-american: ... Animatia Yeti - Omul Zapezilor/ Abominable, de Jill Culton si Todd Wilderman, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 20,85 de milioane de dolari in weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Corina Carlescu este prima pugilista romana care va lupta pentru un titlu mondial la profesionism, cel de campioana WBO la categoria super-musca, pe 6 iulie, la Buenos Aires, conform unui comunicat remis de Federatia Romana de Box.
Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte libere. ... Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism; CS. Fortus Calarasi - sectie culturism
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator, Gheorghe Martin, l-a prezentat ieri pe candidatul conservatorilor pentru Parlamentul European, fostul campion de box si pilot auto Mihai Leu.
Inainte de plecare, seful statului l-a zarit pe fostul antrenor de box al lui Leonard Doroftei. Seful statului a dat mana cu acesta spunandu-i ca este pasionat de box si ca urmareste meciurile celor doi boxeri mentionati.
In plus, Martin a reusit sa "intre la apa" si datorita sportului, mai nou parlamentarul constantean s-a apucat si de box, probabil pentru a-l putea bate bine.
In acest timp, in USL, chiar si la nivel guvernamental, s-a instalat, parca, o apatie, o stare de moleseala, o acceptare a rolului de sac de box.
Pugilistele Clubului Sportiv (CS) Botosani au reusit sa obtina o performanta exceptionala in cadrul editiei a VI a Cupei Romaniei la box feminin, competitie desfasurata la sfirsitul saptaminii trecute la Slatina.
google-analytics.com