Cautare

521 de rezultate pentru "box tineret" (3.60 secunde)
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Federatia Romana de Box a castigat si ultimul proces pe care il avea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cu Asociatia Internationala de Box Amator (AIBA), cel in urma caruia forul prezidat de Rudel Obreja fusese exclus din structurile federatiei, informeaza Mediafax.
Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). ... "Anul trecut, dupa ce s-a intamplat la Mangalia am vrut sa ma las de box.
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Dupa ce fosta conducere a Agentiei Judetene a Taberelor Constanta a oferit cele mai bune tabere unor societati private, pe tava si la niste preturi de inchiriere derizorii, la ora actuala, Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene de Tineret, se pregateste de o lunga lupta prin instante, pentru a readuce taberele "Schitu" si "Luminita" in administrarea statului.
Politic Presedintele Organizatiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi, a anuntat ca o va sustine pe fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, in cazul in care va candida pentru un post in Parlamentul Romaniei.
In conformitate cu prevederile Ordinului Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Tineret nr. 1569/22.01.2008 cu modificarile si completarile ulterioare, Directia Judeteana pentru Tineret Constanta organizeaza concursul local de proiecte pentru tineret pentru semestrul 2, pe data de 7 iulie a.c.
Dupa plecarea liderei tinerilor social democrati galateni, Adelina Hristea, la PUR, devenit intre timp Partidul Conservator, organizatia de tineret a PSD a intrat in faza de reorganizare.
Deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu a cerut ieri demisia presedintelui Agentiei Nationale pentru Tineret, Karoly Borbely, pe motiv ca acesta nu ar cunoaste cu ce se ocupa ANT si face "confuzii foarte grave" intre Fundatia Nationala de Tineret si un ONG cu aceeasi denumire.
350/2006, "in sensul eliminarii prevederii potrivit careia patrimoniul Fundatiei Nationale pentru Tineret este constituit si de imobilul prevazut in anexa (imobilul din Bucuresti, Calea Victoriei nr. ... Potrivit sefului statului, legea prin care se infiinteaza Consiliul National al Fundatiilor pentru Tineret contine prevederi care pot crea confuzii.
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
Investitia cu aroma liberala de la tabara pentru tineret Calafat miroase urat. Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament. ... Am adoptat in acest sparring cu baietii antrenati de Constantin Cucu regulamentul de box.
O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box Sala de sport multifunctionala este conceputa pentru a putea gazdui activitati sportive, precum hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box, etc.
google-analytics.com