Cautare

521 de rezultate pentru "box tineret" (2.81 secunde)
Tot in grila de primavara se regasesc si Campionatele Nationale de Baschet feminin si masculin, transmise in direct de TVR 3, precum si alte competitii sportive - Finalele Cupei Romaniei la Box, Campionatul National de Polo etc.
GMG Media Box SA - 99,95% si Sorin Enache (directorul general al Realitatea TV) - 0,05%, potrivit site-ului CNA.
In cadrul complexului exista deja sali de antrenamente pentru discipline sportive precum gimnastica, haltere, judo, box sau atletism, folosite in prezent de loturile nationale sau olimpice.
USACE District, Europe, CMR 410 BOX 7, APO, AE 09096 Persoana de Contact: Dayon Tre Santos, 49 061197442427 USACE District, Europe Anuntul original poate fi gasit la adresa:
In cadrul complexului exista deja sali de antrenamente pentru discipline sportive precum gimnastica, haltere, judo, box sau atletism, folosite in prezent de loturile nationale sau olimpice.
Atat i-a dus capul Un articol de opinie publicat pe site-ul Vocea Rusiei sustine ca cea mai mare vulnerabilitate a PSD este in acest moment imaginea. Potrivit autorului Valentin Vasilescu, partidul a ramas dupa pierderea alegerilor un imens sac de box politic.
De data asta, Froch nu mai are cum sa-i scape", a declarat Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, pentru Mediafax.
Sa vina sa faca box, lupte, orice alta disciplina, dar sa faca sport, pentru ca e spre binele lor. Daca vor sa aleaga culturismul, salile din Craiova sunt foarte bine dotate si ii primesc cu mare drag.
Si presedintele FR de Box, Rudel Obreja, a confirmat ca partida cu britanicul Carl Froch se va disputa conform programarii initiale, pe 26 mai, la Nottingham.
Lucian a primit acceptul doctorului, a fost la un pas sa-si piarda un deget pentru ca a avut o infectie foarte urata, dar a mers la timp la doctor si a fost salvat", a declarat Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, pentru Mediafax.
Pugilistul britanic Carl Froch a declarat ca nu poate accepta sa piarda partida cu Lucian Bute, contand pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa in 26 mai, la Nottingham, avand in vedere ca va lupta chiar in fata propriilor fani.
Antrenorul boxerului Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Nottingham, inaintea partidei cu britanicul Carl Froch, ca elevul sau nu va da vina pe infectia de la picior in cazul in care va pierde meciul de sambata.
AGERPRES: Box:
Lucian Bute a spus ca, in perioada urmatoare, nu vrea sa mai vorbeasca de box, vrea sa se odihneasca in tara, alaturi de familie, iar peste o luna si jumatate, cand va reveni la Montreal, va discuta despre viitorul sau, care ar putea include si un meci revansa cu Froch, prevazut in contract.
FEFS a avut trei echipe, cate una din fiecare an, si in loturi se regaseau tinere care fac sport de performanta (baschet, box, tenis de camp, atletism), dar si cateva care fac fotbal de performanta, evoluand pentru echipa Real Craiova (locul trei in liga nationala).
Romanul a coborat pe locul cinci in clasamentul IBF al categoriei supermijlocii, dupa ce a pierdut titlul mondial in meciul cu Carl Froch, dar presedintele FR Box, Rudel Obreja, a anuntat ieri, la Radio GSP, ca, desi Lucian nu mai este intre cei care pot stabili challenger-ul oficial, acesta are in contract o clauza pentru a primi revansa pentru titlul mondial.
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax.
Box pe contre in cea de-a cincea runda, iar Lucian prinde un croseu care era la un pas sa-i "stinga lumina" rusului.
Campionul mondial la box, Lucian Bute, ii va ajuta si el pe oamenii din Pechea, comuna sa natala, una dintre cele mai grav afectate de inundatii.
S-a retras dupa lupta pierduta impotriva celebrului Arturo Gatti de pe data de 24 iulie, 2004, ce a contat pentru centura WBA a canadianului de la o categorie superioara. Pe 23 noiembrie 2012, a devenit noul presedinte al Federatiei Romane de box inlocuindu-l pe Rudel Obreja.
google-analytics.com