Cautare

521 de rezultate pentru "box tineret" (3.06 secunde)
"Chiriches a fost un jucator important pentru noi, dar ii avem pe linia de fund pe Rada si Tataru, ambii de la echipa de tineret, primul - component la nationala de tineret, la care Emil Sandoi a renuntat, neavand nici o posibilitate sa joace.
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
NU vorbim despre traficul de persoane si sclavia moderna, astazi ne-am făcut mesajul auzit prin sport, organizand stafeta si crosul de tineret RUN4FREEDOM alaturi de partenerii noștri, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane (ANITP), ADPARE si eLiberare", a declarat dl.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret. ... A reprezentat 20 de ani sectia literaturii pentru copii si tineret in biroul de conducere al Uniunii Scriitorilor, potrivit site-ului USR.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "INVESTITIA IN TINERET - BOGATIA SOCIETATII NOASTRE", pe care o puteti citi in continuare.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
Corina Carlescu este prima pugilista romana care va lupta pentru un titlu mondial la profesionism, cel de campioana WBO la categoria super-musca, pe 6 iulie, la Buenos Aires, conform unui comunicat remis de Federatia Romana de Box.
Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte libere. ... Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism; CS. Fortus Calarasi - sectie culturism
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator, Gheorghe Martin, l-a prezentat ieri pe candidatul conservatorilor pentru Parlamentul European, fostul campion de box si pilot auto Mihai Leu.
Inainte de plecare, seful statului l-a zarit pe fostul antrenor de box al lui Leonard Doroftei. Seful statului a dat mana cu acesta spunandu-i ca este pasionat de box si ca urmareste meciurile celor doi boxeri mentionati.
In plus, Martin a reusit sa "intre la apa" si datorita sportului, mai nou parlamentarul constantean s-a apucat si de box, probabil pentru a-l putea bate bine.
In acest timp, in USL, chiar si la nivel guvernamental, s-a instalat, parca, o apatie, o stare de moleseala, o acceptare a rolului de sac de box.
Pugilistele Clubului Sportiv (CS) Botosani au reusit sa obtina o performanta exceptionala in cadrul editiei a VI a Cupei Romaniei la box feminin, competitie desfasurata la sfirsitul saptaminii trecute la Slatina.
Mircea Badea a comentat, in editia de luni seara, pe tema scenei care s-a petrecut imediat dupa terminarea meciului de box dintre romanul Lucian Bute si francezul Jean Paul Mendy, cand spectatorii au huiduit-o pe Elena Udrea, ministrul Turismului.
Pugilista slatineana Luminita Turcin a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra deoarece s-a oprit in optimile de finala ale Campionatului Mondial de box de la Quinhuangdao (China).
Pugilistul David Arthur, de patru ori campion national la box, a murit duminica seara in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul judetean din Baia Mare.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni.
La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, Mihai Leu (45 de ani), fost campion mondial la box profesionist, s-a operat de cancer la colon.
Trecand peste aceasta simpla definitie, trebuie sa vedem ce se ascunde in spatele acestui nou format si cum reuseste island bannerul (sau rectangle box cum i se spune in manuale) sa transforme o campanie de bannere intr-una de succes.
google-analytics.com