Cautare

3907 de rezultate pentru "bostina adrian" (3.43 secunde)
Manati de interese meschine, alesii PUR si PRM il salveaza pe Adrian Nastase de la decesul politic, propulsandu-l in fruntea Camerei Deputatilor.
Adrian Nastase si Antonie Iorgovan s-au impacat la sfarsitul saptamanii trecute. ... Vineri, la sediul central al PSD, Adrian Nastase l-a intampinat pe Antonie Iorgovan cu mana intinsa si cu formula “considera ca a venit portarul partidului“.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Generoasa din fire, cum o stim, atunci cand e vorba de imprastierea banului public pe te miri ce, primaria condusa de Antonie Solomon ii plateste mai nou datoriile afaceristului Adrian Mititelu.
• 26 iul 2007 - Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, anunta ca i-a trimis o scrisoare omologului sau din Republica Moldova, cu privire la necesitatea deschiderii a inca doua consulate, la Cahul si Balti, pentru a rezolva cererea de vize a cetatenilor moldoveni.
In fata lui Adrian Nastase, liderul partidului, sefii filialelor locale au lasat orgoliile si interesele personale sa incalce disciplina de partid.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD.
Adrian Nastase, intrebat daca va mai candida: ... ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... Eu cred ca este suficient sa spuneti, simplu, Adrian Nastase.
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu, odinioara cei mai puternici oameni din PSD si din tara, se afla la un pas de a suferi o umilitoare infrangere politica, colegii de partid pregatindu-se sa-i dea afara din formatiunea pe care au transformat-o in sediul central al DNA.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Adrian Radulescu.
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata. ... In plus, Parchetul General verifica in continuare o posibila implicare a senatorilor Adrian Nastase, Ioan Talpes, Sergiu Nicolaescu si Dan Iosif in dosarul "Aurul Dacilor".
Adrian Nastase este la un pas de excluderea din partid, Mircea Geoana profitand din plin atat de declaratiile acestuia - pretext pentru reizbucnirea unor vechi ostilitati -, dar si de evolutia in dosarul Zambaccian.
Adrian Nastase isi reconstruieste cariera politica in PSD acceptand sa participe, in premiera, la sedinta de partid a organizatiei locale la care este arondat de 16 ani, organizatie condusa de o social-democrata de 75 de ani.
Totodata, Oprescu a dezmintit faptul ca in spatele acestei decizii s-ar afla Adrian Nastase. ... Candidatura fara implicarea lui Nastase Pe de alta parte, Oprescu a declarat ca se simte jignit de informatiile despre o presupusa implicare a lui Adrian Nastase in aceasta intentie inca nematerializata.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri.
Anuntul a fost facut de liderul local al PNG, Adrian Smarandoiu. ... Acesta din urma a primit si o functie de prim-vicepresedinte al PNG Tecuci", a declarat Adrian Smarandoiu.
O scrisoare deschisa adresata lui Adrian Nastase si semnata de 17 tineri din Organizatia Bucuresti a PSD invoca o revenire a fostului lider "in prima linie a disputelor politice".
Presedintele Comisiei de cultura din Senat, Adrian Paunescu a cerut, luni, in plen, destituirea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, considerand ca nu poate colabora cu acesta. ... Adrian Paunescu s-a referit la procedurile de achizitie publica cu ocazia programelor europene de promovare a imaginii Romaniei in strainatate.
google-analytics.com