Cautare

3906 de rezultate pentru "bostina adrian" (8.76 secunde)
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Evantia Barca) In dimineata zilei de 28 septembrie, violoncelistul Adrian Naidin s-a trezit cu un echipaj antidrog al Politiei Romane care i-a facut usa tandari, in speranta ca va gasi drogul marijuana.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu.
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
In urma tranzactiilor prin BRM, companiile si autoritatile contractante au obtinut peste 50,7 milioane de dolari din diferentele de pret favorabile, precizeaza presedintele Adunarii Generale a Actionarilor a BRM, Constantin Bostina.
Daca ajungem sa pierdem bani, ceea ce ma tem ca se va intampla, actuala Putere va contribui la adancirea decalajelor", a afirmat vicepresedintele AOAR, Constantin Bostina.
AVAS a trimis saptamâna trecuta casei de avocatura Bostina si Asociatii o scrisoare în care îi ameninta ca vor face public contractul de privatizare a fabricii din Craiova daca în termen de zece zile nu-si dau acordul pentru publicarea lui.
El anunta la acea data ca firmele Deloitte si Bostina si Asociatii au finalizat strategia de privatizare a companiei si au propus ministerului doua variante.
Studiul de fezabilitate s-a aratat a fi facut pe un traseu gresit, ce include vestigii arheologice, Consiliul Judetean Constanta a refuzat constant emiterea certificatului de urbanism, iar exproprierile ce picau in sarcina firmei de avocati Bostina nu au fost incheiate.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi. ... Scorul obtinut de Adrian Nastase la Satu Mare, 61%, este cel mai bun din tara, dupa Botosani unde presedintele PSD a fost votat de 68% dintre alegatori.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Puteti citi in continuare partea a treia a intervicului cu ADRIAN NASTASE, din Evenimentul Zilei. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. ... Familia fostului premier urmeaza sa-l viziteze pe Adrian Nastase in inchisoare.
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase. ... Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
google-analytics.com