Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (8.85 secunde)
Adevarul scrie ca Gigi Becali ar putea ramane fara Palat. ... Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu Fiscul.
Gigi Becali face anuntul zilei: ... Este vorba despre achizitia unui avion si unui elicopter, pe care le va opera in regim de taxi aerian alaturi de o a treia aeronava, care va fi cumparata de Gigi Becali.
"Noi nu iesim in strada decat pentru Steaua!" AISS se apara, Becali face o afirmatie socanta:"Sa ma contacteze Jandarmeria!" Stelistii din AISS se dezic de cei din Peluza Sud. ... Becali stie cine sunt vinovatii. ... Jandarmeria sa ma contacteze si le dau nume!", a anuntat si Becali.
Mi-a dat telefon Gigi Becali ca a reziliat contractul cu Ilie si m-a intrebat daca sunt de acord sa preiau Steaua. ... Cum sa nu ma bucure telefonul lui Becali? ... Vine sa castige bani, asta e mentalitate de om adevarat" - Gigi Becali, patron Steaua.
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali.
Becali se inchina de azi in fata lui Reghecampf! Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Gigi Becali a fost condamnat, luni, la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane. ... Imediat dupa aflarea sentintei in "Dosarul sechestrarii", Gigi Becali a facut o declaratie extrem de socanta. ... Cum adica sa ma condamni?", a spus Becali, la un post de televiziune.
Le-am cantat Ale ale ale, la revedere cainilor!" REACTIA lui Gigi Becali dupa Dinamo 0-2 Steaua "Niciodata nu am vazut un meci atat de lejer.
20 mai Steaua ramane pentru prima data fara Gigi Becali, dupa 10 ani de la preluarea clubului. Finantatorul formatiei Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Gigi Becali vs Edi Iordanescu este subiectul saptamanii in Liga 1. Chiar daca FCSB a avut o forma buna, Becali nu a fost multumit de jocul echipei. ... Si ca Gigi Becali il va lasa, chiar daca intre cei doi ar fi o ruptura.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana. ... - legate de inaugurarea bisericii de la Vadu Rosca de catre Gigi Becali.
Invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a vorbit despre disputa dintre FCSB si CSA Steaua si a oferit detalii nestiute despre modul in care Gigi Becali a preluat echipa Armatei, in 2003.
Exemplul cel mai bun in acest sens il reprezinta nebunia aparuta in jurul unui presupus barter incheiat intre Gigi Becali, "liderul maxim" al PNG, si un post tv.
Si, mai ales, cum ar putea fi justificata in mod decent ascensiunea unui partid care depinde exclusiv de buzunarul d-lui Becali? ... D-l Becali are azi toate motivele sa creada ca va putea da "reprezentatii" si in parlamentul european.
Asa cum era de asteptat, intr-un final la Steaua a incoltit serios si samanta de scandal, declaratiile lui Becali cu privire la antrenor si pretentiile de a face echipa fiind, in acest context, aproape "normale".
Unde Gigi Becali este Dumnezeu pe pamant, unde Gigi Becali va ajunge in Parlamentul Romaniei, tara unde Gigi Becali porunceste si ceilalti, toti, il asculta. ... Unde, cu repetitie, Gigi Becali este model de urmat si formator de opinie, cu sanse reale de a ajunge in Parlamentul European.
Unde Gigi Becali este Dumnezeu pe pamant, unde Gigi Becali va ajunge in Parlamentul Romaniei, tara unde Gigi Becali porunceste si ceilalti, toti, il asculta. ... Unde, cu repetitie, Gigi Becali este model de urmat si formator de opinie, cu sanse reale de a ajunge in Parlamentul European.
Dar asta nu scuza insa postura de slujbas la curtea regelui la care a fost supus "Regele", de Gigi Becali. ... Becali n-a crezut o clipa in steaua lui Hagi. Becali nu crede decat in el insusi. ... Becali se pricepe la absolut tot.
Intr-un sondaj realizat recent, Tiriac era cotat drept cel mai admirat om de afaceri, castigand simpatia mai multor romani decat Becali sau Patriciu.
google-analytics.com