Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (4.08 secunde)
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
Intrarea presedintelui Partidului Noua Generatie in randurile Partidului Popular Crestin Democrat (PNTCD) a ramas, pentru "Razboinicul Luminii", Gigi Becali, un vis frumos de glorie.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. ... In acest sens, Becali a declarat ca de catva timp Ciustea a luat legatura cu el si i-a spus ca "vrea sa vina la PNG".
Intentia lui Gigi Becali de a candida pentru un loc in Parlamentul European a fost explicata de catre prim-vicepresedintele PNG, Alex Mihai Stoenescu, prin faptul ca notorietatea lui Becali ar putea atrage mai multe voturi.
Oficial, Gigi Becali s-a facut de rasul natiunii. ... De nervi ca electoratul l-a lasat cu buzita umflata, desi sondajele l-au mintit ca poate scoate la alegeri si 15%, Becali a fost cat pe ce sa ia o decizie... ... Drept urmare, Becali a concluzionat, dupa ce si-a linistit pornirea, ca:
Gigi Becali nu poate pleca deocamdata la Bruxelles pentru ca are interdictie sa paraseasca tara, in dosarul in care care e acuzat de lipsire de libertate.
Europarlamentarul Gigi Becali (foto) a declarat ieri, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis definitiv ca nu poate parasi Bucurestiul si Ilfovul, ca nu va renunta la mandatul din Parlamentul European si ca dupa ce va depune juramantul va avea imunitate, fiind dorinta lui Dumnezeu de a fi liber.
Presedintele PNG-CD, George Becali, sustine ca democrat-liberalii "vor regreta" daca nu isi "leaga cateii". Becali s-a referit la europarlamentarii PD-L, Traian Ungureanu si Cristian Preda, ce au afirmat ca nu sunt de acord cu intrarea liderului PNG-CD in PPE. Becali a declarat textual:
Europarlamentarul Gigi Becali a anuntat ca se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale. ... Daca familia mea va intelege lucrul asta si nu voi intampina obstacole din partea familiei, eu voi candida", a declarat Gigi Becali la Realitatea Tv.
Gigi Becali crede ca Johannis este mult prea prezent pe ecranele televizoarele, dar in acelasi timp ii da credit lui Lucian Croitoru pentru a fi un bun prim-ministru. ... Aceasta este parerea lui Gigi Becali, candidat la presedintia Romaniei, despre disputa legata de desemnarea premierului Romaniei.
Gigi Becali: ... Vadim si Gigi Becali au reinceput schimbul de amabilitati, ca intre europarlamentari alesi pe aceeasi lista. ... Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap, e bolnav si de oameni bolnavi nu te iei", a declarat pentru Realitatea.net, Gigi Becali.
Ce sanse credeti ca are Gigi Becali sa obtina un mandat de parlamentar, in viitoarea legislatura? In total, 55% dintre repondenti considera ca Gigi Becali are sanse mari sa castige mandatul de parlamentar, opinie motivata astfel :
Rezultatul uluitor pe care l-a obtinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Basescu Controversata candidatura a lui Gigi Becali a avut rezultate surprinzatoare.
Extrem de fericit, Gigi Becali a mai spus, la iesirea din Parchet, ca a baut cafea cu anchetatorii care i-au dat un "certificat de buna purtare". ... "In spatele anchetei a fost Adrian Nastase, dar acum, ca a cazut, a iesit la iveala adevarul", a aratat Gigi Becali.
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Laurentiu Reghecampf e foarte deranjat de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. A dezvaluit chiar Gigi Becali, care a aflat de nemultumirile tehnicianului Stelei de la Mihai Stoica.
Gigi Becali a castigat 1,5 milioane de euro intr-o seara In doar cateva ore, finantatorul Stelei a reusit o performanta la care nu se astepta nici macar el.
Becali a fost IMPRESIONAT! ... Dialog fabulos intre Becali si Reghecampf Reghecampf se intelege perfect cu patronul Becali! ... Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
Becali a facut scandal in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a parasit sala Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca "Dosarul Terenurilor MApN".
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
google-analytics.com