Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (2.96 secunde)
Romanii asteapta ca Basescu sa-l gratieze pe Becali Justitia din Romania este corupta pana in maduva oaselor, Gigi Becali este un om bun si nevinovat, iar presedintele Traian Basescu ar trebui sa-l gratieze pe latifundiarul din Pipera, sunt concluziile unui sondaj IRES, pe care sociologul clujean Vasile Dancu pe posteaza pe blog.
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Atacantul a ajuns la echipa finantata de Gigi Becali in schimbul a 1.7 milioane de euro. Pe langa David Miculescu, Gigi Becali a transferat inca un atacant.
Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic. ... 20 Mai - Gigi Becali intra la puscarie Steaua ramane pentru prima data fara Gigi Becali, dupa 10 ani de la preluarea clubului.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, apreciaza comportamentul lui Gigi Becali fata de Basescu si Tariceanu drept interesat, acuzandu-l pe Becali ca a inlocuit cu laude obisnuitele duritati verbale la adresa premierului pentru ca ar incerca sa obtina foloase materiale.
Abia spre capatul satului, acolo unde traiesc neamurile din familia Opris, trei gospodine discutau, la poarta unei case, despre Gigi Becali care aparuse, seara trecuta, la o emisiune OTV. "Nu am vazut altii care sa dea bani ca Gigi Becali.
Dupa ce a distrus Steaua, este regretabil ca Becali vrea sa isi puna amprenta asupra politicii Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat europarlamentarul Cristian Preda, conform Mediafax. ... Becali indruga verzi si uscate.
Becali catre Mitrea:
Becali, atac la Tariceanu:
La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol.
GEST INCREDIBIL facut de Gigi Becali pe Muntele Athos! Calugarii au inlemnit cand l-au vazut asa Gigi Becali a epatat pana si la Muntele Athos.
Reactia presei internationale DUPA CONDAMNAREA LUI GIGI BECALI Vestea condamnarii lui Gigi Becali a starnit atentia jurnalistilor din intreaga lume. ... "George Becali, deputat roman si proprietar al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost timis la inchisoare pentru trei ani pentru abuz de putere.
Gigi Becali a cerut eliberarea din inchisoare! ... Gigi Becali solicita din nou eliberarea din inchisoare. ... Becali implineste marti 55 de ani si ar vrea sa fie eliberat 24 de ore pentru a-si petrece acest timp acasa, alaturi de familia lui.
"Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. ... "Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine?", a intrebat Dragomir.
Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si Sf. Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Gigi Becali, pomenit in sluba de duminica a bisericii pe care a construit-o in Pipera Numele lui Gigi Becali a rasunat astazi in biserica din Pipera. ... A fost de altfel dorinta exprimata de Gigi Becali inaintea incarcerarii sale, ca apropiatii sa mearga la biserica in aceasta zi.
Gigi Becali stie EXACT ziua in care va iesi din puscarie!
Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera A depasit coloana oprita la bariera Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta. Becali a discutat duminica seara cu ziaristii in papuci, costum si inconjurat de prieteni.
google-analytics.com