Cautare

62366 de rezultate pentru "antena 3 stiri din data 30 01 2011" (4.91 secunde)
Cu ocazia episodului despre Elenele din istoria Romaniei.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Acum se rade, din nou, la noi in casa. ... 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania.
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public. Printre acestea se numara stiri privind distribuirea de pachete catre batrani, despre spectacolele de samba, inclusiv despre programul guvernamental "prima casa".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. ... "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Acesta a fost cel mai bun an din agricultura romanească din ultimii 20 sI nu se datoreaza doar conditiilor climaterice, ci sI cresterii mecanizarii in agricultura sI a suprafetelor de teren compacte.
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax. Documentul, aprobat ieri de guvern, releva ca vor putea fi stabilite majorari salariale anuale, dar numai astfel incat ponderea cheltuielilor de personal din sectorul bugetar sa se reduca progresiv.
prima a fost la mijlocul anilor 50 ai secolului al XX-lea, o data cu raspandirea televiziunii, a doua dupa anul 2000, o data cu aparitia internetului si a presei online.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
google-analytics.com