Cautare

4944 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti 2010" (3.15 secunde)
Incepand cu aceasta primavara, Circul Globus are in repertoriu un nou spectacol:GLOBUS SHOW. Sambata, 30 mai, si duminica 31 mai 2015 puteti participa la acest spectacol de circ antrenant, plin de voie buna. Citam din invitatia la spectacol, postata pe site-ul indragitei insitutii de circ:
Dovada ca la acest eveniment au fost prezente numeroase personalitati ale showbizz-ului romanesc, impresari, oameni de spectacol, de televiziune. ... UN SPECTACOL EXCEPTIONAL Acesta a fost cuvantul de ordine pentru toti cei prezenti la spectacole.
Cioiu devine el insusi un spectacol pe un cuvant scris de Sorescu si pe un decor al lui Stoian. ... CD 1 (26 de melodii):
Anuntat inca de la inceput a fi un spectacol de exceptie, organizatorii incearca si, se pare ca si reusesc, sa aduca nu doar un artist, ci sa puna in regie un spectacol unic, care sa emane patos prin fiecare forma de reprezentatie:
Evident, a fost si un spectacol, intitulat Mie-mi pasa, care a trecut usor neobservat la acea vreme. ... Acest spectacol, Degeaba, este tipatul unei generatii debusolate si debusolante, reprezentantii careia nu mai au incredere in potentialul creator, le este rusine sa se mai numeasca romani.
GAITELE GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE 7 si 8 septembrie 2020, ora 20:30 Va invitam la un spectacol in care puteti vedea, ca printr-o lentila deformata, cum suntem, cum traim, cum iubim si mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul).
Premiera acestui spectacol a avut loc sambata 4 iulie 2020. Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
Premiera acestui spectacol a avut loc sambata 4 iulie 2020. Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
google-analytics.com