Cautare

4944 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti 2010" (5.32 secunde)
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
"Imi doream de mult timp sa fac un spectacol important la Roma si, in sfarsit, mi s-a realizat aceasta dorinta. ... Spectacolul de maine seara se numeste "Pasiune", voi avea oaspeti speciali, parintii mei care vin din Romania pentru a fi prezenti la acest spectacol, sa ma asculte.
Zboara, Zboara, Vrajimaturica este o productie suta la suta romaneasca, un spectacol interactiv in care personajele ii duc pe copii, dar si pe parinti, in Regatul Maturilor, pentru a o invinge pe vrajitoarea Tura Vura.
EU?, un exceptional spectacol muzical poetic, insotit de lansarea noului album Cine a gasit tineretea mea.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol. ... Sunt solicitante, dar fiecare spectacol e asa! ... Avantajul si pentru noi si pentru spectatori e faptul ca e un spectacol interactiv:
google-analytics.com