Cautare

532 de rezultate pentru "alina dragan" (3.65 secunde)
Cinci asemenea miniporturi au fost amenajate deja la Orsova. (Pentru acest articol au fost folosite informatii de la corespondentii nostri: Mihaela FLOROIU - Gorj, Alina STATE-FULGER - Vâlcea, Alina MITRAN - Olt, Alin Ghiciulescu - Mehedinti)
Alina Petrescu va fi inlocuita de Andreea Berecleanu la pupitrul stirilor Antenei 1 dupa numai o jumatate de an de la plecarea cuplului Mandruta-Stoicescu. ... Alina Petrescu va reveni la Antena 3, iar Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.
Dezbaterile au fost deschise tot de presedintele Societatii Academice Romane (SAR), Alina Mungiu-Pipidi (foto), care a anuntat crearea celei de-a doua Coalitii pentru un Parlament Curat, prima fiind constituita pentru alegerile parlamentare din 2004.
"Poate s-o puna premier pe Alina Mungiu Pippidi sau pe Mos Craciun. ... Poate s-o puna premier pe Alina Mungiu Pippidi sau pe Mos Craciun.
Intr-un comentariu publicat pe blog, Corina Cretu a luat atitudine fata de unele declaratii ale lui Cristian Boureanu facute in comisia de ancheta, aratandu-se uimita de lipsa de reactie a colegilor deputatului PD-L fata de faptul ca democrat-liberalul a jignit o femeie, deputatul Alina Gorghiu, pe care a calificat-o drept "domnisorica".
Deputata PNL Alina Gorghiu publica pe blog un articol intitulat "Doliu in Polonia", pe care il puteti citi in continuare.
In hora s-au prins Patriciu, Alina-Mungiu. ... Ca noul model de lidership trebuie sa porneasca invers, de jos in sus, ca trebuie sa reuneasca in mod natural diferite comunitati si competente reale, a inteles-o perfect Alina Mungiu Pippidi, cand a lansat, in noiembrie 2010, Alianta pentru o Romanie Curata.
Alina Mungiu-Pippidi, politolog care in ciuda idiosincraziilor, ramane una dintre cele mai lucide si cultivate minti din publicistica romaneasca, radiografiaza cu exactitate punctul terminus al acestui an electoral si jumatate ce ne sta in fata. ... Alina Mungiu-Pippidi are, desigur, dreptate:
Ana Blandiana, Bacanu sau Caramitru, ar putea fi reprezentata acum de Sebastian Lazaroiu, Monica Macovei, Alina Mungiu si alti "disidenti" ai PDL-ului. ... Geoana, Alina Mungiu, Serban Mihailescu, Monica Macovei, Dan Diaconescu, Boc, Ciorbea s.a.m.d.
Alina Mungiu: "Era timpul protestelor, Basescu merita ce i se intampla" Era timpul protestelor. Dar acolo unde actiunea colectiva este spontana, fara lideri si mare organizare, riscam sa ni se intample ce ni s-a intimplat la Revolutie.
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Precizam ca Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice.
Cand Alina Bica incerca sa-si convinga colegii din comisia de la ANRP sa-i aprobe despagubiri de 380 de milioane de lei lui Stelu, nu o facea in scopul repararii unei nedreptati a regimului comunist, ci strict cu gandul sa-si multumeasca stapanii, Elena Udrea si Dorin Cocos, ca sa nu-i rupa capul, dupa cum singura se confesa.
Alina Gorghiu versus politica romaneasca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. De cand a fost numita co-presedinte al PNL, domnisoara Alina Gorghiu a devenit criticul absolut al politicii romanesti.
Portavocea Cotrocenilor in PNL a fost/este Alina Gorghiu. ... Alina Gorghiu are o pozitie greu de aparat. Autoritatea ei de lider PNL este in aceste zile la punctul cel mai de jos de cind a preluat sefia partidului.
Am citit, a doua zi dupa vizita in judetul Vaslui a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu mare atentie presa locala.
- Marea sefa a Marelui PNL, fiica spirituala a Bratienilor - tovarasa Alina Gorghiu Dej sta in sediul PD din Modrogan - in fostul birou al lui Traian Basescu, la ALDE (sediul USL) in fostul birou al lui Crin Antonescu sta acum Calin Popescu, iar premierul Ciolos sta in fostul birou al lui Emil Boc.
Tariceanu, replica INCENDIARA pentru Alina Gorghiu (Autor: Lucian Negrea) Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii da o replica extrem de dura copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, cea care a spus ca PNL ar putea initia discutii pentru o majoritate cu ALDE, dupa alegerile parlamentare.
GUVERN DE UNIUNE NATIONALA Alina Mungiu - Pippidi, analiza TAIOASA dupa esecul motiunii de cenzura: ... Denisa Miron) Alternativa la PSD nu a castigat pentru ca nu exista, considera Alina Mungiu - Pippidi.
Vreau sa contractez un credit si vreau sa ma informez ce oferte au“, a spus Alina Paraschiv, alta craioveanca prezenta ieri în holul Universitatii.Oferte speciale la Salonul de Servicii Financiare 2007Varianta cea mai la îndemâna în astfel de situatii este împrumutul bancar, astfel ca multi craioveni încearca sa contracteze un credit cu destinatiile pliate pe propriile nevoi.
google-analytics.com