Cautare

532 de rezultate pentru "alina dragan" (3.44 secunde)
Procurorul de caz Alina Stoica intocmise un rechizitoriu in care singurul trimis in judecata era Rudel Obreja. ... Pur si simplu, Mariana Alexandru a intocmit un referat de respingere a rechizitoriului care a pulverizat-o pe Alina Stoica. ... De altfel, Alina Stoica a parasit DNA la citeva zile.
In cadrul targului vintage a fost prezenta si Alina Banescu - cu ersarfe din matase naturala create in Cambodgia. ... Esarfele din matase naturala - facute manual - costa intre 80 - 200 RON, iar gentile intre 100 - 300 RON", ne-a spus Alina Banescu.
O alta tanara talentata care a scris pana acum doua romane (ce urmeaza a fi tiparite) este si Alina Avadanei ce intra acum in clasa a XI-a A. ... Mai sunt atatea de vazut...!", scrie Alina Avadanei.
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu", care si-a facut recent debutul literar la Cenaclul din orasul Galati. ... Alina Avadanei scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva a Colegiului National "Iulia Hasdeu". In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala:
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Alina Marica, cea care a creat brandul Maressia, va recomanda sa purtati de sarbatori, atat de Craciun, cat si in noaptea de Revelion, o rochie tip furou, cu o broderie pe spate sau o rochie din catifea rosie.
Alina Grigorov din Giurgiu participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu masti de protectie cu diverse mesaje brodate, dar si cu papusi traditionale care se gasesc la vanzare si pe emag.
Potrivit publicatiilor de la Moscova, Putin ar avea o relatie cu Alina Kabaeva, o fosta gimnasta, acum membru al Parlamentului pentru un partid politic al lui Putin. Ba mai mult, Putin ar avea un fiu de trei ani si o fetita de sase luni cu Alina, potrivit rtv.net.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia lui, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles.
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
Alina Stanescu-Popp, medic primar, supraspecializarea gastroenterologie pediatrica. ... Alina Stanescu-Popp, medic primar, supraspecializarea gastroenterologie pediatrica. Ce persoane au un grad sporit de risc?
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Alina Marica - Creative Director al brandului Maressia, ne-a acordat un interviu.
Alina Radi a ajuns de sarbatori pe perfuzii. ... Ce si-au spus cei doi, aflam chiar de la Alina Radi!
Distributia este compusa din "aripa tanara" a teatrului: Simina Constantin, Alina Teianu, Dora Ortelecan Dumitrescu, Viorel Ionescu, Jou-Jou Dragan, Geo Dinescu, Marin Fagu.
Formatia The Motans, precum si solistele Alina Eremia si Nicole Cherry. ... Vor evolua, incepand cu ora 15:00, nume cunoscute precum Teo Magic Show, Stefania Banica, Emil Dragan sau Magi Tot.
Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura".
Pana in acest moment, conduce Lia Olguta Vasilescu, urmata la mare distanta de de Gabriela Firea, Alina Gheorghiu, Cosette Chichirau si Steluta Cataniciu.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Cinci asemenea miniporturi au fost amenajate deja la Orsova. (Pentru acest articol au fost folosite informatii de la corespondentii nostri: Mihaela FLOROIU - Gorj, Alina STATE-FULGER - Vâlcea, Alina MITRAN - Olt, Alin Ghiciulescu - Mehedinti)
google-analytics.com