Cautare

532 de rezultate pentru "alina dragan" (3.34 secunde)
Gazdele i-au intampinat pe cei trei membri ai familiei Brancu - Turcu cu muzica interbelica, interpretata la vioara de catre mainile iscusite ale lui Ovidiu Dragan, in varsta de 83 de ani.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
"In bugetul din anul 2013 vrem sa cuprindem o suma de bani destinata plantarii salciei energetice pe marginea drumurilor cu probleme legate de viscol", a declarat administratorul judetului, Cristian Dragan.
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles. ... crema termo, ulei de paprika, spray de corp (la 21 RON), dar si esarfe unicat, la 5 RON bucata", a precizat Iulia Dragan de la Aseyda Gift.
Nu vreau sa comentez motivele care l-au determinat pe Ilie Bolojan sa ia decizia de a-l schimba din functia de director al CSM Oradea pe Petrut Dragan.
Alina Mungiu-Pippidi, presedinte SAR, a aratat ieri ca listele complete, publicate pe Internet, cuprind 95 de candidati de la PSD+PUR (fata de 110, cati erau in cele provizorii) si noua nume de la PNL-PD (fata de 12).
Sectia 2 Politie a cerut date privind starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD in urma unei plangeri facute de Alina Mungiu Pippidi, care a reclamat ca a fost calomniata si insultata.
Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet revocati din CSM Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet au fost revocati marti din functia de membri ai CSM, fiind pentru prima data cand se ia o astfel de decizie.
Sociologul a afirmat ca din acest motiv exista o tentatie mai vizibila la Liviu Dragnea decat la Alina Gorghiu de a se promova, de a emite mesaje care sa mobilizeze.
Alina Elena Tanasescu este noul presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, functie obtinuta in urma concursului desfasurat in perioada 18-20 martie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Senatorii au completat lista magistratilor de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), validandu-le, prin vot, pe Mona Pivniceru (din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie), pe Alina Nicoleta Ghica (din partea Curtii de Apel Bucuresti) si pe Florentina Gavadia, care este prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6.
Nu este cazul sa reducem varsta de vot la 16 ani Senatorul PSD Toni Grebla nu este de acord cu propunerea deputatului PNL Alina Gorghiu ca varsta de vot sa fie redusa de la 18 la 16 ani.
- Alina Gorghiu face o declaratie imprudenta: ... - Daca Alina Gorghiu a ajuns co-presedinte, e nevoie de un alt purtator de cuvant al PNL. ... Este al doilea secretar de stat de la Justitie care suporta rigorile legii - dupa Alina Bica.
"În prezent, în reteaua Eures, pentru România sunt disponibile aproximativ 260 de locuri de munca", a declarat Alina Ghercioiu, inspector în cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
"Potrivit legislatiei in vigoare, prelungirea se aplica atat somerilor care sunt in plata la 25 martie (prelungirea nu se acorda retroactiv), cat si celor care intra in plata pana la 31 decembrie 2009", a declarat Alina Ghercioiu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Extravacanta Land SRL, ai carei actionari sunt Alina Elena Barbu si Eugen Ene.
"Este revoltator sa-i incredintezi ei controlul asupra unei parti importante din fondurile UE pentru Romania", a declarat Alina Mungiu-Pippidi, fondatoarea unui ONG care pledeaza pentru transparenta.
"Contractul este valabil atat timp cat sunt respectate conditiile din caietul de sarcini, a precizat Alina Horgea, manager produse proaspete al Carrefour Romania. ... Alina Horgea a precizat ca se afla in stadiu avansat proiecte de filiera pentru mere si ceapa si in stadiu incipient un proiect pentru crap romanesc.
De asemenea, au fost achitati si Teia Sponte, avocata Alina Florentina Ciul, Victor Piturca, Radu Marino (decedat intre timp), Raul Volcinschi.
google-analytics.com