Cautare

532 de rezultate pentru "alina dragan" (2.65 secunde)
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Aripi frante". In aceasta proza scrisa de Alina cu siguranta ca se vor regasi multe tinere din generatia de azi.
Seara a fost deschisa de DJ John Rivas si Omar si a continuat cu momente de dans sustinute de studioul de dans premium Arthur Murray, mini recital sustinut de Alina Eremia, iar seara a fost incheiata cu un concert semnat Liviu Teodorescu.
Raluca Buzura, Alina Bancila, Maria Filipescu, Alina Predoiu, Nacu Marian, Alex Burlacu, Ioana Streza si Brandusa Atena Ungurasu.
Magistratii vor suspenda sedintele de judecata pentru ca Alina Ghica si Cristi Danilet nu sunt revocati din CSM Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a adresat azi o scrisoare deschisa judecatorilor si procurorilor prin care le cere ca in ziua de 26 februarie sa suspende sedintele de judecata.
Alina Tanase, directorul medical al Institutului Clinic Fundeni: ... Alina Tanase, directorul medical al ICF. ... explica dr Alina Tanase. ... Iar dr Alina Tanase are credinta ca in acest an "trecem de 100 de proceduri".
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Nu te lasa doborat de cuvinte". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City; ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche Posay; ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City care ofera consiliere gratuita permanenta; ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche-Posay;
Alaturi de Naghi, se afla si sotia lui, Alina. ... Ca urmare a multiplelor fracturi suferite, Alina Naghi a fost transportata ulterior, de un echipaj SMURD, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde a primit toate ingrijirile necesare.
De-a lungul timpului, Raluca Dumitrascu s-a bucurat de sustinerea campioanei olimpice Alina Dumitru, care este nascuta in aceeasi luna cu ea, august, dar in ani diferiti.
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Conducerea PNL a decis, in sedinta Biroului Politic Central care s-a reunit la inceputul acestei saptamani, sa o propuna pe Dida Dragan membru in Consiliul de Administratie al TVR. ... Pe de alta parte, vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a confirmat ca Dida Dragan este propunerea liberalilor pentru CA al TVR.
La randul sau, Cristian Dragan, seful Compartimentul de Valorificare a Bunurilor Confiscate, apartinand Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, afirma ca daca ar avea o casa de vacanta nu s-ar mai fi perindat prin Constanta. ... De unde casa de vacanta?!", a mai completat Dragan.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Ca si anul trecut, primii bogati ai tarii raman Iosif Constantin Dragan, Ion Tiriac si gemenii Ioan si Viorel Micula. ... Cu o avere estimata la 800-850 de milioane de dolari, Dragan detine companii profilate pe distributia de gaze in zece tari, pe doua continente.
Fostul tenisman Ion ¥iriac a reusit sa devina cel mai bogat om din Romania, devansandu-l pe Iosif Constantin Dragan, se arata in Top 300 realizat de revista „Capital“.
Contractul foarte banos derulat cu Rompetrol a fost de altfel si principalul motiv pentru care Becsenescu a refuzat sa-i vanda miliardarului in euro Iosif Constantin Dragan compania Antares Gas.
Si domeniile coroanei sunt in aceeasi situatie", a declarat ieri presedintele ADS, Daniel Dragan.
Dar avem un coleg care isi creste singur copilul, fiindca sotia a decedat", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Maria Dragan, liderul sindicatului Solidaritatea 2007. ... Suma de bani provine din lucrarile efectuate in baza contractelor de anul trecut", a mentionat Maria Dragan.
"Retelele sociale nu sunt marketing agresiv, nici PR, ci dialog", a declarat Tudor Totolici, strategy consultant la MB Dragan, la o conferinta organizata recent la Craiova.
- Ciprian Porumbescu (regia Gheorghe Vitanidis, 1972), - Cu mainile curate (regia Sergiu Nicolaescu, 1972) , - Ultimul cartus (regia Sergiu Nicolaescu, 1973), - Stefan cel Mare-Vaslui 1475 (regia Mircea Dragan, 1974), - Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974), - Roscovanul (regia Francisc Munteanu, 1976), - Nea Marin Miliardar (regia Sergiu Nicolaescu, 1978) , - Secretul lui Bahus (regia Geo Saizescu, 1983), - Neinvinsa-i dragostea (regia Mihnea Columbeanu, 1993), - Bani de dus, bani de-ntors (regia Al.
google-analytics.com