Cautare

3857 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament seria 1 liga a 3 a" (2.96 secunde)
Problemele fotbalului mic din Dolj nu au disparut nici in 2012 si asta deoarece conducatorii suspendati ai AJF, presedintele Nicu Neagoe si vicele Sorin Patrascu, nu au binevoit sa faciliteze alegeri pana la 15 ianuarie, asa cum le-o ceruse FRF.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Pe ordinea de zi, la punctul sapte, figureaza si AJF Dolj, federatia cerand "o informare la situatia existenta", asta dupa ce Judecatoria Craiova a hotarat ca alegerile din 19 decembrie 2009 nu au fost statutare si trebuie organizate din nou.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Consiliul Judetean Calarasi a luat in administrare baza sportiva Dunarea pentru modernizare (Autor: Catalin Nitu) Consilierii judeteni au votat ieri in Sedinta de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activeaza echipa de fotbal a orasului, AFC Dunarea Calarasi.
E o grupa grea, cu echipe puternice, fiecare are sansa ei, a declarat Vlad Chiriches la conferinta de presa.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
ADAC, renumitul Club Auto German, a realizat un nou studiu, care clasifica masinile in functie de fiabilitate, potrivit Capital.ro.
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
google-analytics.com