Cautare

6294 de rezultate pentru "ajf dolj liga 5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (2.75 secunde)
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Statul roman este bun de plata din cauza dezinteresului autoritatilor in privinta retrocedarii unei suprafete de aproape doua mii de metri patrati din Gradina Botanica din Craiova Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat statul roman la plata a circa 120.000 de euro mostenitorilor fostului proprietar al unei suprafete de teren din Gradina Botanica.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit premii acordate nelegal si plati facute pentru lucrari efectuate la tarife mai mari decat cele negociate Consiliul Judetean (CJ) Dolj a fost prins "cu mata in sac" de Camera de Conturi Dolj in urma controlului efectuat in 2010.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
Liga Alesilor Locali PNL, condusa de Ludovic Orban, cere Guvernului, printr-o rezolutie adoptata sambata, la Galati, elaborare unor masuri de relaxare fiscala. Rezolutia a fost prezentata de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, in calitate de presedinte al Ligii Alesilor Locali PNL.
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet"
Divizionara secunda Gaz Metan Severin si-a fixat un prim joc amical dupa revenirea din cantonamentul din Antalya. ... Adversari am gasi, nu ar fi o problema, dar este mai greu cu terenurile bune, care sa nu puna in pericol integritatea jucatorilor", a declarat vicepresedintele clubului oltean, Razvan Lupu.
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe!
google-analytics.com