Cautare

6293 de rezultate pentru "ajf dolj liga 5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (3.57 secunde)
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
La tehnologie si la suprafete cultivate, agricultura doljeana a evoluat in ultimii zece ani, dar ca si calitate a vietii suntem la acelasi nivel sau chiar mai rau. ... Am avut complexe de crestere a animalelor, iar acum crescatorii de animale se numara pe degete.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. ... Sunt frumoase, indraznete si ating viteze de-a dreptul uluitoare.
Mariustuca.ro / Norvegia este tara ideala pentru a fi mama (Autoare: Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Conducerea Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cea a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj au organizat vineri o conferinta de presa comuna pentru a prezenta opiniei publice noile modificari ale OUG nr. 58/2010 (modificata prin OUG nr.
Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! 2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Romania a facut doar egal cu Muntenegru, la capatul unui meci slab, terminat de elevii lui Contra in superioritate numerica. ... Singura veste buna a zilei ramane victoria echipei U-21, scor 2-1 in deplasare cu Portugalia.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
google-analytics.com