Cautare

3452 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament liga v dolj" (3.74 secunde)
DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj. ... GdS a pus cap la cap cifrele prezentate de mai multe institutii, care arata cat de mare este fenomenul crizei in judetul Dolj.
In toate aceste cazuri, dar si in multe altele, oamenii pot avea continuitate in munca daca depun cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii Dolj si daca platesc lunar o suma de bani.
Concret, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), in Dolj au aparut anul acesta 3.126 de comercianti, pe cand in 2010, tot pe primele opt luni, se infiintasera doar 2.193 de firme.
nu activeaza in prezent la nici un club, el despartindu-se la mijlocul turului actualului campionat de ALRO Slatina (Liga a II-a), in timp ce Ovidiu Stanga este antrenorul echipei nationale sub 19 ani a Romaniei.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Chindia Targoviste ocupa locul trei in Liga a II-a, seria a 2-a, avand o "avere"
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Scorul inregistrat, 25-9, 25-21 si 25-18, arata ca oltencele nu au avut probleme cu adversara, mai slab pozitionata in clasament. ... Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Dunarea Calarasi a coborat un loc in clasament, fiind devansata de Voluntari, echipa care ocupa acum locul de baraj pentru a ramane in liga 1.
Daca acest clasament de la finalul anului 2005 s-ar mentine si la finalul campionatului, atunci Universitatea ar fi in Divizia A, dar si valcenii ar avea sansa de pe locul doi.
Calificarea Stelei in Liga Campionilor a dat si mai multa culoare, dar totul a fost prjolit intr-un timp extrem de scurt.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Desi este mai usor si are o putere de foc mai mica fata de colosii din marile armate ale lumii, totusi elita armatei de uscat este potrivita pentru relieful tarii noastre.
"Atunci cand o clasa sau o elita politica sufera de miopie si cand campaniile electorale sunt mai importante decat perspectivele unei tari (...), elita politica reuseste sa compromita toate institutiile democratiei", a apreciat Markó.
Geoana spune ca PSD Constanta este o organizatie de elita Presedintele PSD, Mircea Geoana, a spus despre organizatia Constanta a partidului ca este una de elita, printre cele mai puternice din tara, anuntand ca proiectele lui Mazare vor fi promovate pentru a fi aplicate la nivel national.
Medvedev si-a asumat o responsabilitate imensa recunoscand oficial independenta teritoriilor separatiste si, chiar daca acest lucru va inrautati mult relatia sa cu Vestul, a facut ceea ce opinia publica si elita politica din Rusia astepta de la el, au comentat analistii, la aflarea vestii.
Statul are 1,3 milioane de angajati, o treime din piata fortei de munca, si are un sistem de bonusuri costisitor care rasplateste adesea o elita selecta.
Zic rasa, cetatenilor romani pentru ca suntem clasati si caracterizati asemeni unei rase care deranjeaza elita portocalie. ... Revin, instituirea legii martiale este legea care o impuneti, exceptie eclava de elita a portocaliilor.
google-analytics.com