Cautare

3451 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament liga v dolj" (2.78 secunde)
"Oamenii de fotbal" parasesc locurile fruntase, lasandu-l in clasament doar pe Gigi Becali, cu a sa optiune europarlamentara sub drapelul lui Vadim. ... Ca raport de forte politice, se "bat" in acest clasament membrii Coalitiei de guvernare:
In acelasi clasament, pe prima pozitie se situeaza detasat Germania, care are 4 presedinti de comisii (Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara, Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru cultura si educatie) si 8 vicepresedinti.
Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte. Alt model Mercedes prezent in clasament este cel din clasa M, care cu 6,16 puncte ocupa locul noua.
Pornind de la aceste premise, a luat nastere un clasament interesant al celor mai sexy zece autoturisme ale anului, gandit pe categorii de utilizatori si dat publicitatii de Forbes.com.
Astfel, din cele 75 de orase prezente in clasament, 28 de orase se afla in Europa, care detine suprematia in raport cu alte continente. ... Numai sase dintre orasele est-europene sunt incluse in clasament, se mai spune in raport.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Sarbul Novak Djokovic conduce in continuare in clasament cu 13.630 de puncte, urmat de Rafael Nadal (10.435), Roger Federer (8.010), Andy Murray (6.900) si David Ferrer (4.565).
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
"E si el in cautare de echipa si mi se pare normal sa se duca la o echipa de Liga I sau Liga a II-a, dar nu este exclus sa-l convingem sa ramana la noi.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Totodata, vreau sa va spun ca multe baze sportive din comunele judetului au nevoie de sprijin financiar ca sa ajunga la un standard acceptat de AJF si FRF", a spus Dorin Butunoiu.
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Reclamatiile lui Liga si-au atins scopul In pofida dorintei evidente de mentinere a unei relatii cat de cat armonioase pe palierul actualei coalitii de guvernare - dorinta manifestata de toti liderii celor patru partide aflate la putere si, cu exceptia „solutiei imorale PC”, inclusiv de presedintele Basescu - in tara sunt mentinute unele „focare de infectie” pasibile sa inflameze pacea coalitiei.
Pe scurt, in 2001, la initiativa unui grup de primari liberali de municipii, a fost reafirmata dorinta infiintarii unei structuri reprezentative a alesilor locali ai PNL din Romania, denumita Liga Alesilor Locali. ... Liga are si o structura ale carei organisme de conducere sunt:
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a sarbatorit totodata si 6 ani de activitate. ... Vreau sa felicit Liga Studentilor Romani din Strainatate nu doar pentru organizarea acestui eveniment, ci pentru intreaga activitate.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Daca reusim sa realizam promovarea, un lucru dificil, sunt convins ca se gasesc resursele pentru sustinerea echipei in Liga I", a spus Daniel Mogosanu.
google-analytics.com