Cautare

3452 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament liga 4 dolj" (2.75 secunde)
"Fara indoiala, aici s-a reunit o buna parte din elita tarii noastra - mediul politic, mediul academic, mediul corporatist, presa, dar nu suntem nici pe de parte singurii romani responsabili si preocupati de soarta tarii.
Crin Antonescu le-a transmis tinerilor liberali ca trebuie sa constituie noua elita a Romaniei. ... Sper din toata inima ca dumneavoastra sa fiti o elita, dar trebuie sa intelegeti insa ca elitele nu sunt alcatuite din parveniti, smecheri, profitori".
Securitatea redivivus nu a fost niciodata mai puternica, dar nici Romania nu a fost vreodata mai tradata de chiar corpul ei de elita menit sa o apere. ... Exista o elita de securitate transnationala care imparte lumea, folosind impozitele noastre".
Omul mi-a fost candva recomandat drept "un intelectual de elita", lucru pe care l-am acceptat, fara a-l pune la indoiala. ... Dupa o vreme, chiar cel care mi-l recomandase pe junele "intelectual de elita" a simtit nevoia unei reformulari.
Elita plusilor considera ca noi, cetatenii de rand, oameni simpli, poate nu educati in strainatate, nu suntem capabili nici sa intelegem libertatea si nici proprietatea. ... Mesajele lor se indreapta catre asa-zisa elita din Romania, pentru ca, in acelasi timp, USR va fi vocea clasei mijlocii.
"Elita" bugetarilor scapa cu veniturile intregi Revenind, anuntul de joi al presedintelui Basescu a produs panica in toate institutiile de stat, dar confuzie doar in unele dintre ele.
Nimic nu poate fi mai departe de adevar, dar "elita" va constientiza acest lucru mult prea tarziu pentru a se mai putea repozitiona in mod corespunzator.
Un om integru si jurnalist de elita. N-am vrut sa salut numirea din start, ca sa vin cu o dovada.
Îti formezi foarte repede o echipa de elita, implicata în tot felul de misiuni si scenarii în care pilotii obisnuiti nu ar avea ce sa caute.
De asemenea, este relevant faptul ca multi dintre acesti tineri specialisti in tehnologie renunta ei insisi la propriile produse, trimitandu-si copiii la scoli de elita din Silicon Valley unde sunt interzise dispozitivele precum iPhone, iPad si chiar laptopurile.
Albumul ajuta tinerii - si nu numai - sa treaca asa-zisa prapastie iscata nefiresc intre elita culturala si generatia Millennials, pe de o parte, si intre aceeasi elita si cei care nu au avut inca ocazia sa descopere frumusetea muzicii clasice.
Actiunea din Cei 12 invincibili este plasata in cumplitele zile de dupa 11 septembrie 2001, cand o unitate de elita a Fortelor Speciale, condusa de capitanul Mitch Nelson (Chris Hemsworth), a fost aleasa sa fie prima unitate de soldati americani trimisi in Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasa, ca raspuns la atacurile teroriste.
Luke Hobbs e un agent de elita al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS).
De asemenea Ministerul Sanatatii a investit inca 16,4 milioane de euro pentru aparatura de inalta performanta, dispozitive si echipamente medicale, precum si pentru mobilier.
"Cantacuzino" revine in elita producatorilor de vaccinuri In 2014, este posibil sa se reia productia de Cantastim, Polidin, BCG In 2014, este posibil ca Institutul Cantacuzino sa produca intre 4 si 5 milioane de doze de vaccin antigripal astfel incat tara noastra sa nu mai depinda de importuri, ba chiar sa exporte.
Jurnalistul Radu Tudor a vorbit cu un pilot de elita al Romaniei, care i-a dezvaluit ca favorizeaza o anumita ipoteza in ceea ce priveste prabusirea avionului BN2 pilotat de Adrian Iovan.
Este important ca toti cetatenii Romaniei sa recunoasca aceasta zi ca un prilej de omagiere atat a arhitectilor Uniunii Europene cat si a lor, pentru ca doar prin munca depusa au reusit sa integreze Romania in elita continentala, care respecta libertatea si identitatea tuturor natiunilor care o compun si este la dispozitia cetatenilor ei.
Academia de Stiinte Medicale a fost si ramane si in prezent un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti. In acelasi timp este o institutie care isi propune sa serveasca comunitatea careia ii apartine indeplinind multiple functii.
Desi, tare ma tem ca oricine il va inlocui pe Hans Klemm se va comporta precum Hans Klemm acum. Nu de alta, dar il va invita sa fie Ciocoi insasi elita romaneasca. Nu-i ea elita de babuini?!
Marius Teicu, Stela Enache, Sanda Taranu si Lucia Popescu Moraru " Seniorii de Elita premiati de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti In cadrul evenimentului vor fi premiati patru seniori de elita, care prin activitatea si cariera lor au marcat viata cultural " artistica a Romaniei.
google-analytics.com