Cautare

3452 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament liga 4 dolj" (4.47 secunde)
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
Ce este Liga Natiunilor, noua competitie in care nationala Romaniei va debuta in aceasta saptamana Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
"E si el in cautare de echipa si mi se pare normal sa se duca la o echipa de Liga I sau Liga a II-a, dar nu este exclus sa-l convingem sa ramana la noi.
"Oamenii de fotbal" parasesc locurile fruntase, lasandu-l in clasament doar pe Gigi Becali, cu a sa optiune europarlamentara sub drapelul lui Vadim.
In acelasi clasament, pe prima pozitie se situeaza detasat Germania, care are 4 presedinti de comisii (Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara, Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru cultura si educatie) si 8 vicepresedinti.
Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte. Alt model Mercedes prezent in clasament este cel din clasa M, care cu 6,16 puncte ocupa locul noua.
Pornind de la aceste premise, a luat nastere un clasament interesant al celor mai sexy zece autoturisme ale anului, gandit pe categorii de utilizatori si dat publicitatii de Forbes.com.
Astfel, din cele 75 de orase prezente in clasament, 28 de orase se afla in Europa, care detine suprematia in raport cu alte continente. ... Numai sase dintre orasele est-europene sunt incluse in clasament, se mai spune in raport.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
In clasamentul pe perechi, Tecau si Robert Lindstedt se afla pe locul 4, cu 810 puncte. ... Sarbul Novak Djokovic conduce in continuare in clasament cu 13.630 de puncte, urmat de Rafael Nadal (10.435), Roger Federer (8.010), Andy Murray (6.900) si David Ferrer (4.565).
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Pentru masinile Euro 4, Ministerul Mediului vrea taxe mai drastice. ... Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Totodata, vreau sa va spun ca multe baze sportive din comunele judetului au nevoie de sprijin financiar ca sa ajunga la un standard acceptat de AJF si FRF", a spus Dorin Butunoiu.
google-analytics.com