Cautare

3452 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament liga 4 dolj" (2.94 secunde)
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! ... Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
De altfel, Romania va pleca in Turcia impreuna cu trupa lui Grigoras si alte doua echipe din Liga 1.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
(continuare) 2 august Rapid a retrogradat in liga secunda pentru prima data dupa Revolutia din 1989, FRF punand in aplicare o decizie a TAS, care contesta dreptul echipei giulestene de a evolua in Liga I.
Romania a debutat cu stangul in Liga Natiunilor, tricolorii remizand pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, intr-o partida disputata fara spectatori la Ploiesti. ... Romania continua aventura din Liga Natiunilor luni, la Belgrad, cand tricolorii vor avea o misiune si mai grea.
Insuportabilitatea prezentului de dupa 22 Decembrie 1989 i-a facut pe unii dintre romani sa uite ca in Decembrie 1989 a fost o Revolutie in urma careia ni s-a schimbat modul de viata, elita politica si Constitutia.
Functia de primar i-a priit din plin lui Calapod, tinand cont ca timp de 4 ani si-a achitat ratele de leasing ale automobilului Seat Cordoba, si-a construit doua vile, un lant de magazine in locul fostului butic din zona Modern si un teren de tenis cu proiectoare, langa un bloc de nefamilisti.
Pentru PNL candideaza, alaturi de "oierul" Becali, intelectuali de elita. Iar elita profesionala e zero fara elita morala. Oameni ca Vlad Nistor, Radu Zlati, Daniel Barbu sunt si elita morala, nu doar intelectuala.
Academia de Stiinte Medicale, un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti Academia de Stiinte Medicale a fost si ramane un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti si in acelasi timp este o institutie care isi propune sa serveasca comunitatea careia ii apartine, a declarat marti presedintele Academiei de Stiinte Medicale, Irinel Popescu, in cadrul sesiunii solemne prilejuite de implinirea a 80 de ani de la infiintare a institutiei.
Campania electorala pentru alegerile parlamentare si prezidentiale continua sa deziluzioneze elita societatii civile. Fara sa ia in consideratie pozitia electoratului in sine, aceasta elita se plange mai ales de felul anemic in care se desfasoara confruntarea electorala la televiziuni.
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Luna de luna, acesti oameni trebuie sa mearga la Casa Judeteana de Pensii Dolj, si la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj si, periodic, la Casa de Asigurari de Sanatate Dolj pentru a-si plati contributiile.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
google-analytics.com