Cautare

2544 de rezultate pentru "ajf dolj clasament d" (5.93 secunde)
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Reprezentantul guvernului in teritoriu la Dolj detine doua functii importante in acelasi timp.
Va rugam sa consultati pagina de intranet" a fost mesajul transmis catre primarii de comune din Dolj. ... Prefectul de Dolj a explicat ca nu toate administratiile locale au manifestat aceeasi deschidere si aplecare catre reforma.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie. ... "Pana in prezent, in Dolj, procesul de identificare a parcelelor agricole s-a finalizat in 97 de localitati.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii. ... BNR Dolj informeaza ca in anul 2008 s-au deschis 22 de unitati teritoriale (sucursale si agentii), iar in 2009 s-au mai deschis patru unitati ale diverselor banci.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. ... Pe baza lor urmeaza sa se faca planurile index in vederea introducerii cadastrului general", a declarat Marian Popescu, inginer-sef in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. ... Pana ieri, insa, din cei cinci senatori de Dolj, doar pedistul Radu Berceanu si pesedistul Mircea Geoana depusesera declaratii modificate, semn ca pe langa activitatea de parlamentari acestia s-au ocupat si de finantele proprii.
În Dolj, organismul comun cuprinde cinci pedelisti si cinci pesedisti.
La ceremonie au mai participat presedintele PSD, Mircea Geoana, care este si presedinte al Senatului, presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, care indeplineste si functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi (PSD), si alti demnitari, senatori, deputati, fosti prefecti, dar si sefi ai institutiilor deconcentrate.În mod ironic, au luat parte la "ungerea" prefectului si unii conducatori de institutii pe care chiar PSD vrea sa-i schimbe.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, este nemultumit de organigrama institutiei pe care o conduce, inclusiv de faptul ca majoritatea structurilor au subordonare tripla - atat fata de prefect, cat si fata de cei doi subprefecti.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. ... Desi este sfarsitul lunii mai, ISJ Dolj nu are nici acum bugetul aprobat de Ministerul Educatiei, lucrand pe unul provizoriu.
Angajatii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj au anuntat ieri ca se pregatesc de greva, pentru ca institutia angajatoare nu le-a platit integral in ultimele doua luni drepturile salariale.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Cladirea care va gazdui targurile si expozitiile Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj nu va fi terminata la timp, astfel ca institutia risca sa piarda finantarea europeana de 600.000 de euro.
La Prefectura Dolj, banii pentru salarii abia ajung pana la sfarsitul anului, dar fara sporuri, in schimb cota de combustibil pe tot anul s-a terminat deja la unele unitati din sub-ordine. Criza financiara se face simtita si la Prefectura Dolj.
google-analytics.com