Cautare

3985 de rezultate pentru "adrian mutu" (2.82 secunde)
Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit deschis, prezent in studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, despre razboiul fratricid dintre FCSB si CSA Steaua.
Adrian Mutu (43 de ani) continua sa fie in cautarea unui atacant veritabil, iar principalul nume vehiculat in momentul de fata este cel al lui Kevin Luckassen (29 de ani).
Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a ajuns la spital in aceasta dimineata acuzand dureri abdominale si stare febrila.
Prezent in studioul Digi Sport, ca invitat in cadrul emisiunii Fotbal Club, antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a tinut sa-l laude pe un jucator al liderului Ligii 1, Farul Constanta.
Adrian Mutu a vorbit despre tranferul lui Ervin Ongenda, fostul jucator de la FC Botosani.
Dupa meciul din Giulesti, Adrian Mutu a fost intrebat in legatura cu acest zvon, iar "Briliantul" a raspuns fara sa stea pe ganduri.
Nu-i decat o repetitie cu costume pentru zilele de razboi total care vor veni, sustine Adrian Nastase. ... Am raspuns doar unei intrebari din partea presei", a declarat Mitrea la finalul unei reuniuni organizate sub patronajul Institutului social-democrat, condus de Adrian Severin.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Evantia Barca) In dimineata zilei de 28 septembrie, violoncelistul Adrian Naidin s-a trezit cu un echipaj antidrog al Politiei Romane care i-a facut usa tandari, in speranta ca va gasi drogul marijuana.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu.
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Cesena a marcat in acest sezon doar 13 goluri in 20 de partide, sase dintre acestea fiind reusite de Adrian Mutu.
Intrebat ce parere are despre faptul ca jucatorii Cristian Sapunaru si Adrian Mutu ar fi preferat sa plece in vacanta in loc sa raspunda convocarii, Florescu a raspuns:
Costel Fane Pantilimon (Manchester City FC), Paul Papp (AC Chievo Verona), Gabriel Sebastian Tamas (West Bromwich Albion FC), Nicolai Dorin Goian (Spezia Calcio), Razvan Rat-Dinca (FC Shakhtar Donetk), Razvan Cocis (FC Rostov), George Mihai Florescu (Arsenal Kiev), Costin Lazar (PAOK Salonic), Gabriel Andrei Torje (Granada CF), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04) si Daniel George Niculae (Kuban Krasnodar).
Cam asa se explica, pe de o parte, pozitia de top pe care o ocupa, in cautarile pe google, fostul "briliant” al fotbalului romanesc, Adrian Mutu.
Cam asa se explica, pe de o parte, pozitia de top pe care o ocupa, in cautarile pe google, fostul "briliant” al fotbalului romanesc, Adrian Mutu.
Adrian Mutu a fost invitatul lui Radu Naum la emisiunea Fotbal Club si a vorbit despre oferte, problemele fotbalului romanesc, echipa nationala, dar a si rememorat o poveste de acum 10 ani, cu Torje si Tamas in prim-plan.
google-analytics.com