Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (7.86 secunde)
Transilvania Cluj (doua puncte). ... Cluj, scor 36-40. ... Cluj.
Pandurii Targu Jiu negociaza transferul atacantului Mahambe Tamboura, de la campioana Macedoniei, FK Shkendija Oficialii gorjeni l-au remarcat pe Mahambe Tamboura (20 de ani) in meciul direct pe care Pandurii Targu Jiu l-a disputat in Antalya cu campioana Macedoniei, FK Shkendija, scor 0-3.
Cu Pedro Mingote in poarta, gorjenii nu au pierdut niciodata cu CFR Cluj. Lusitanul pandurilor, Pedro Mingote, este gata sa infrunte colonia portugheza de la CFR Cluj, condusa tot de un compatriot, Jorge Costa.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
Componentii echipei CFR Cluj au primit trofeul Ligii I din partea LPF in cadrul unei festivitati care a avut loc, duminica seara, la stadionul "Dr. ... In palmaresul clujenilor mai figureaza trei Cupe ale Romaniei, in 2008, 2009 si 2010 si Supercupa Romaniei in 2009 si 2010.
Echipa Steaua a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia CFR Cluj, in derbiul etapei a XI-a a Ligii I.
- FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru: ... Stadio Olimpico, Roma (ITA) - Olimpique Lyon - Tottenham Hotspur (in direct pe Digi Sport 3, de la ora 20.00) Arbitru:
Gigi Becali, citat in procesul "Valiza" Cosmarul Valizei il urmareste pe Gigi Becali si dupa gratii.
Petrolul 1-0 CFR Cluj! ... Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve: ... BOMBA Morar de la 25 de metri, portarul respinge in corner!
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Program si televizari Inca de vineri va avea loc un meci foarte interesant la Targu Jiu, intre proaspat calificata in grupele Europa League, Pandurii si Dinamo Bucuresti, care vine dupa o victorie categorica cu U Cluj.
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6. ... La reluare, CFR a redus repede din diferenta si a reusit egalarea in ultimul minut de joc.
Nicolae Dica a plecat de la FCSB dupa partida cu CFR Cluj iar Gigi Becali a contactat 3 antrenori pentru post. ... Patronul FCSB-ului i-a transmis ca va lua o decizie in privinta noului antrenor dupa Craciun.
CFR Cluj este din noua campioana Romaniei in Liga 1, dupa un ultim meci care a decis acest sezon, acasa cu CSU Craiova, meci in care nu s-a pus sub nicio forma problema invingatoarei, terminat cu scorul de 1-0.
Dinamo a fost umilita de Viitorul, scor 0-5, in primul meci al rundei cu numarul 25 din Liga 1. FCSB a invins la Botosani, ia CFR Cluj a invins lejer pe FC Arges.
Cat va costa un astfel de curs Romania are nevoie de aproximativ 50.000 de specialisti IT, sustine Asociatia Profesionistilor in Afaceri. ... In paralel, s-au dezvoltat puternic scolile de IT, unde se inscriu zeci de persoane, care vor sa-si schimbe meseria.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Leonardo DiCaprio joaca rolul principal in filmul Marele Gatsby care va avea premiera in cinematografele de la noi pe data de 17 mai.
"Povestea a inceput in vara" Vestea ca Irinel Columbeanu s-ar fi logodit cu Alexandra, o tanara de 18 ani ce seamana perfect cu Monica, l-a luat prin susrprindere pe tatal afaceristului. Ion Columbeanu stie toata povestea dintre fiul lui si fotomodelul cu care s-a afisat in ultima perioada Iri.
google-analytics.com