Cautare

4328 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 cumpana" (2.84 secunde)
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana. ... Cumpana e un adevarat santier acum. Pe langa faptul ca lucrarile in curs de executie trebuie urmarite, trebuie sa mai facem si alte proiecte necesare comunei", a marturisit primarul din Cumpana.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Probleme si la Cumpana, la Agilog In alta ordine de idei, in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de fond funciar a fost analizat si cazul a 164,28 ha preluate de catre Comisia Locala de fond funciar a comunei Cumpana de la Agentia Domeniilor Statului, din care teren arabil 163,53 ha, in vederea punerii in posesie a persoanelor indreptatite sa primeasca teren la Legea nr.
In cursul zilei de ieri, la Consiliul Judetean Constanta, a avut loc ceremonia de semnare a protocolului de infratire intre comuna Cumpana si zona rurala Dobrichha, din cadrul regiunii bulgare Dobrich.
Consiliul Local al comunei Cumpana a organizat ieri, 2 august a.c., semnarea acordului de infratire cu localitatea Akcay din Turcia.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
google-analytics.com