Cautare

512 de rezultate pentru "9999 and 11" (4.31 secunde)
LADIES AND GENTLEMEN, THE PRESIDENT OF ROMANIA Va invit sa spuneti despre interventia presedintelui interimar Crin Antonescu de la Cotroceni.
Comisia de la Venetia in persoana (sa citez in engleza de dragul dumitale) graieste in documentul CODE OF GOOD PRACTICE ON REFERENDUMS, adopted by the Council for Democratic Elections at its 19th meeting (Venice, 16 December 2006) and the Venice Commission at its 70th plenary session (Venice, 16-17 March 2007):
Pachetul ‘‘Compact for Growth and Jobs‘‘ trebuie sa stabileasca obiective concrete, bazate pe Strategia Europa 2020. - Uniunea Europeana a primit recent Premiul Nobel pentru Pace, dar exista inca o multime de sentimente negative despre UE in general.
Astazi, de pe pozitiile puterii economice dobandite, a unui control al tuturor parghiilor, s-a constituit o noua clasa , identica aceleia avandu-i lideri pe Dej, Pauker and comp.
Obiectiv nobil, avand in vedere ca studiile si statisticile indica existenta unui mare numar de out-of-school-children, precum si a unui numar tot atat de mare de tineri care nu sunt angajati si care nu urmeaza programe de educatie sau formare profesionala not in employment, education and training - NEET).
Sorin Ionita (Expert Forum), Elena Calistru (Funky Citizens), Nicusor Dan (Asociatia Salvati Bucurestiul), Mihai Dragos (Consiliul Tineretului din Romania), Ionut Sibian (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile), Crustina Guseth (Freedom House), Andrei Cornea (GDS), Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta), Edmond Niculusca (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate), Catalin Drula (Asociatia Pro Infrastructura), Claudia Postelnicescu (Initiativa Romania), Horia Onita (Consiliul National al Elevilor), Stefan Darabus (Hope and Homes for Children Romania).
Cheltuielile totale IT&C din Romania au crescut in ultimii patru ani cu o rata medie anuala de 18,8%, fiind estimate in acest an la 1,9 miliarde de dolari, reiese dintr-un studiu realizat de Global Insight pentru World Information Technology and Services Alliance.
Cei mai mari devoratori de ciocolata din Europa sunt irlandezii, care, cu o medie anuala de 12,7 kilograme pe an, ii devanseaza pe englezi (11,4 kilograme) si pe austrieci (10,2 kilograme), potrivit unui studiu recent al Organizatiei Mondiale de Cacao.
Luand in calcul evolutiile economice ale tarilor europene din centrul si din estul Europei, Ensor prevede pentru 2005 continuarea ritmului general de crestere in regiunea ECE (East and Central Europe) de 6%, inregistrat si in 2004, o crestere a exporturilor de peste 20 la suta, o crestere de peste 200% a pietei de capital si investitii directe care vor depasi 67 de miliarde de dolari.
Suma alocata va fi folosita pentru sustinerea Programului de dezvoltare a infrastructurii in orasele mici si mijlocii din Romania (Small and medium towns infrastructure development - SAMTID).
Un alt proiect pe termen scurt al autoritatilor romane din turism prevede stabilirea unei relatii contractuale cu WTTC (World Tourism and Travel Council).
Se observa ca, o data cu apropierea de momentul aderarii, cele doua tari vecine au inceput sa devina interesante pentru mai multe lanturi de supermarketuri si operatori cash and carry.
Compania, infiintata in 1994 ca o societate mixta intre Automobile Craiova si grupul sud-coreean Daewoo, are in prezent o intelegere cu General Motors Daewoo Auto and Tehnology, care a preluat in septembrie 2002 o parte din activele Daewoo Motor Co.
Guido Adriaenssens, directorul executiv ICRT (International Consumer Research and Testing) a declarat in urma ultimelor teste ca "se poate observa ca majoritatea automobilelor ofera o protectie adecvata pasagerilor in caz de impact frontal si lateral, mai putin Dacia Logan, care a iesit mult in urma altor automobile in ceea ce priveste siguranta ".
Infiintata in 1994 ca societate mixta formata de Automobile Craiova si Daewoo, Daewoo Automobile Romania are o intelegere cu General Motors Daewoo Auto and Tehnology, care a preluat in septembrie 2002 o parte din activele grupului sud-coreean.
Daewoo Automobile Romania are o intelegere cu General Motors Daewoo Auto and Tehnology, care a preluat in septembrie 2002 o parte din activele Daewoo Motor, sa produca sub licenta Daewoo pana in octombrie acest an.
Potrivit unor rapoarte realizate de bancile Keefe, Bruyette and Woods si Goldman Sachs, intregul pachet de actiuni al celei mai mari banci din Romania este evaluat la 5,5 miliarde de euro, respectiv la o suma cuprinsa intre 3,8 si 5,8 miliarde de euro.
Cele 11 companii sint: Rompetrol SA, Bulf Driling and Oil Servicii SA, UPET SA, UPETROM SA, Romtek Special Services SA, Petrotub SA, Sterom SA, Sancamex, Black Sea Technochim, General Turbo SA, Electronum SA.
Acesta a subliniat ca, in acelasi timp cu desfasurarea investigatiei in cazul Rompetrol, firma Faber Invest a deschis 11 procese civile, contestind hotariri ale Adunarii Generale a Actionarilor, ale Consiliului de Administratie, majorari de capital etc.
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
google-analytics.com