Cautare

5629 de rezultate pentru "12 martie 2012" (2.66 secunde)
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Ce se va intampla cu economia mondiala in 2012 Economia mondiala va avea de suferit si in 2012 de pe urma crizei datoriilor din Europa, dar tarile emergente si SUA vor pune umarul la cresterea PIB-ului global.
Automobilele ONG-urilor sunt scutite de taxa auto 2012 Legea prevede ca si masinile care apartin "organizatiilor nonprofit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din imprumuturi nerambursabile" sunt scutite de taxa auto 2012.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
Iata ca, asa cum anunta ufologul Anthony Bragalia, si in primavara anului 2012 s-a realizat un film, despre care s-a stabilit ca reproduce un caz autentic, infatisand un glob verde care trece lent, cateva minute, examinand parca, de sus, un grup de martori surescitati.
Programul Rabla 2012 va demara cel mai probabil in luna martie, cu o intarziere de doua-trei saptamani fata de planurile initiale, a declarat ieri seful Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Gheorghe Popescu, citat de 0-100.ro.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012.
Logoul Google de astazi, 20 martie 2012, prin care sarbatoreste echinoctiul de primavara, sugereaza ca primavara isi intra in drepturi. Luna martie aduce primavara.
Astfel, in urmatoarele doua saptamini Prefectura Satu Mare va fi pichetata zilnic intre orele 10 - 12 de circa 30-50 de persoane.
l 4 martie - Primirea Sanctitatii Sale Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. l 8 martie - Vizita oficiala la Washington, la invitatia omologului sau american, George W. ... (8-10 martie). l 20 martie - Vizita oficiala la Berlin, la invitatia omologului sau, Horst Koehler (20-21martie).
Nivelul veniturilor pe baza carora persoanele singure sau familiile cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de ajutorul statului, in perioada de iarna, pentru incalzirea locuintei, a fost modificat printr-o hotarire aprobata de Guvern, concomitent cu actualizarea ajutoarelor lunare acordate Noile valori ale veniturilor luate in calcul si ale ajutoarelor lunare acordate vor fi valabile pentru perioada 1 noiembrie 2005-31 martie 2006.
Daca dolarul a avut o evolutie relativ constanta în raport cu leul si pâna la începutul lunii martie (2,437 lei pe un dolar pe 3 ianuarie 2008 si 2,424 lei pe un dolar pe 7 martie, cu mici fluctuatii între cele doua date), euro si francul elvetian au devenit cosmaruri pentru persoanele care au luat credite în aceste monede.
Deficitul comercial al Romaniei s-a micsorat cu 72,8% in martie, la 566,1 milioane de euro, aceasta fiind a sasea luna consecutiv de scadere anuala, pe fondul reducerii drastice a importurilor, care a intrecut diminuarea exporturilor, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut cu peste o treime in martie, iar exporturile s-au redus cu 6,9% fata de luna similara din 2008, deficitul comercial al Romaniei reducandu-se pentru a sasea luna la rand, la 566,1 milioane de euro, potrivit datelor preliminare publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut in martie cu 35,3% fata de aceeasi luna din 2008, la aproape 3,13 miliarde de euro, in timp ce exporturile s-au comprimat cu 6,9%, la 2,56 miliarde de euro.Pe partea de importuri, cel mai mare declin a fost inregistrat in comertul cu statele din afara UE, din care Romania a importat in martie marfuri in valoare de 813 milioane de euro, cu 43,6% mai putin decat in luna similara a anului trecut - cand importurile insumasera 1,44 miliarde de euro.Importurile din celelalte 26 de state din UE au scazut in martie cu 31,8%, la 2,31 miliarde de euro.Exporturile in UE s-au redus cu 3,5%In ceea ce priveste exporturile, Romania a livrat catre statele din afara UE marfuri de aproape 710 milioane de euro, cu 14,8% mai putin decat in martie 2008, in timp ce exporturile in UE au rezistat ceva mai bine, reducandu-se cu 3,5%, la 1,85 miliarde de euro.Fata de februarie, exporturile au crescut in martie cu 23%, iar importurile, cu 8,4%.Importurile au scazut cu peste o treime (35,4%) in primul trimestru, la 8,56 miliarde de euro, iar exporturile s-au redus cu aproximativ o cincime (19,4%) fata de intervalul similar din 2008, la 6,56 miliarde de euro.
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
Horoscop OANA HANGANU saptamana 13 - 19 martie 2017 Saptamana 13 - 19 martie incepe cu o zi norocoasa!
Anul Nou a fost sarbatorit pe 1 martie pana la inceputul secolului al XVIII-lea. ... Fetele adolescente purtau si ele martisor la gat in primele 12 zile ale lui martie, pentru ca mai apoi sa il prinda in par si sa-l pastreze pana la sosirea primilor cocori si inflorirea arborilor.
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: ... Din acest punct de vedere, e de asteptat ca partidele sa joace cartea promisiunilor din 2012 intr-un registru sobru.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
google-analytics.com