Cautare

1893 de rezultate pentru "vascu pavel marian" (2.81 secunde)
In acel moment au inceput si scandalurile, Florin Pavel, contracandidatul lui Morega, nu a mai reusit sa fie convins sa stea pe un scaun, plimbindu-se tot timpul de colo-colo.
In urma cercetarilor efectuate de autoritati a reiesit faptul ca in anul 2005, in comuna Alimpesti, a fost facut un drum comunal din fonduri Sapard prin intermediul unei firme care apartine lui Pavel Nicovala, unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Gorj.
Promisiunile recente ale presedintelui Traian Basescu, ca va propune PNL intrarea la guvernare, sunt simple declaratii electorale menite sa sparga alianta PNL-PSD, afirma analistul politic Dan Pavel. ... Este o incercare a lui Traian Basescu de a sparge colaborarea PSD-PNL", a sustinut Dan Pavel.
Dan Pavel crede ca atat motiunea cat si suspendarea depind de votul parlamentarilor UDMR • Dan Pavel: ... motiunea de cenzura si incercarea suspendarii presedintelui Traian Basescu, explica analistul politic Dan Pavel, citat de Inpolitics.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. ... • Dan Pavel:
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
Sa luam cazul lui Saul, evreu din secolul I, care a devenit apostolul crestin cunoscut sub numele de Pavel. ... In instructiunile primite de apostolul Pavel, inviatul Isus Cristos a spus exact contrariul.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. ... Printre cei 40 de producatori agricoli prezenti pe platoul din centrul orasului se afla si apicultorul calarasean Pavel Tudorel.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
N-a fost sa fie chiar pe sufletul marelui fotbalist, deoarece, chiar in spatele hotelului IAKI, adica acolo unde turistii care se cazeaza la el pot avea o priveliste minunata - nisip, mare, fete la plaja - un bucurestean pe nume Marian Alexe a pus sapa si lopata la munca si a inceput sa-si croiasca un chiosc cu o terasa.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Incercarea lui Traian Basescu de a atrage PNL la guvernare, dar si lideri ai PSD, gen Marian Sarbu, este menita sa bage zanzanie in interiorul celor doua partide, explica analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat (Autor: ... Cata credibilitate mai avea un presedinte neamt care viziteaza Yad Vashem din Israel, se reculege la Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, dar defileaza acasa cu neolegionari gen Marian Munteanu la Bucuresti?
"Sprijinul Bancii Nationale a Romaniei este foarte important pentru un astfel de demers, iar declaratiile recente ale Guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, legate de ridicarea gradului de transparenta a sectorului imobiliar si de oferirea de date oficiale cu privire la valorile reale din tranzactii nu pot decat sa ne bucure.Atat bancile, cat si notarii, agentiile imobiliare si evaluatorii detin informatii relevante pentru a face piata mai transparenta, si nu trebuie decat sa le punem cap la cap pentru a avea o imagine de ansamblu, care ar fi de mare ajutor si pentru reducerea caracteristicii speculative a pietei", sustine Presedintele ANEVAR, Adrian Vascu.
Despre o candidatura la prezidentialele anticipate vorbeste, in schimb, presedintele executiv al PNG-CD, Dan Pavel, care confirma o participare a lui Becali la acest scrutin. "George Becali va candida la alegerile prezidentiale, eventual anticipate", a aratat Pavel.
Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
google-analytics.com