Cautare

28814 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (3.66 secunde)
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Reactia presei internationale DUPA CONDAMNAREA LUI GIGI BECALI Vestea condamnarii lui Gigi Becali a starnit atentia jurnalistilor din intreaga lume. ... Agentia Reuters se refera mai ales la calitatea de politician a condamnatului, potrivit realitatea.net:
Gigi Becali, citat in procesul "Valiza" Cosmarul Valizei il urmareste pe Gigi Becali si dupa gratii.
Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi. ... Azi sunt mai putini hoti de buzunare, in aceleasi temnite, dar au incaput si cativa politicieni, majoritari in societatile pe actiuni ale spagii.
Un deputat a mers la inchisoare pentru a vedea cum vietuiesc detinutii si a decis sa scoata din putul gindirii un decret de gratiere. ... Interesant este ca revoltele condamnatilor se intetesc mai cu seama in urma buletinelor de stiri.
A rupt mai multi copaci de pe marginea unei strazi, a lovit o tanara de 28 de ani care circula regulamentar pe trotuar si a trecut cu masina peste o banca pe care se aflau doi batrani.
Fiul unui consilier local din Vaslui a fost arestat preventiv pentru ca ar fi violat o minora de doar 15 ani. Si fratele sau se afla dupa gratii dupa ce a fost condamnat pentru ca s-a urcat baut la volan si a provocat un accident mortal.
O initiativa privind adoptarea unui cod al constructiilor prevede ca locuintele amplasate in zonele inundabile ale raurilor si in zonele de protectie sa fie demolate. Reprezentantii autoritatilor sustin ca pentru aceasta este nevoie de un inventar, dar ca locuintele din Lunca Dunarii sunt primele supuse acestui risc.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata. Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului.
Legat de acest subiect, as avea o propunere: ca in aceeasi zi sa se mai organizeze inca un referendum, local de data asta, la care oamenii sa raspunda la o intrebare pusa de primar sau de presedintele Consiliului Judetean.
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Sentinta este definitiva si a fost data de magistratii Curtii de Apel Cluj.
Sorin Rosca Stanescu publica in editie.ro articolul "Diversiunea Vantu are efect de bumerang", pe care il puteti citi in continuare (articolul poate fi accesat si pe siteul www.sroscas.ro).
Puteti citi in continuare raspunsul dat de Cornel Nistorescu la intrebare. 'Semnalul dat de Franta si Germania este unul de maxima importanta pentru Romania. El anunta un posibil refuz al Comisiei Europene la un capitol de maxima importanta pentru europenizarea tarii:
Ca, prin urmare, in curand se va oficializa apartenenta sa la faimoasa Miscare Populara, conceputa la Cotroceni si inscrisa in circulatie chiar de catre fiica Presedintelui. ... Cine sunt cei care, pana una alta, masurati de ultimele cercetari de piata, reprezinta cei 10 la suta din electorat?
Un grup de 33 de persoane din mai multe judete ale tarii a pagubit cu milioane de lei si peste 100.000 de euro aproape toate sucursalele de banci galatene, inselaciunea fiind posibila cu ajutorul mai multor societati care au asigurat aparenta de legalitate pana cand escrocii au pus mana pe bani.
"In timp ce zeci de baroni locali au aparut dupa 1989, un mic grup de persoane foarte influente continua sa exercite o influenta semnificativa in politica din Romania.
"Doar o minune il mai salveaza pe Voiculescu, ultimul mogul" Postul de radio moscovit "Vocea Rusiei" profeteste sfarsitul iminent al lui Dan Voiculescu si al trustului sau de presa, afirmand ca lupta acestora cu Traian Basescu se apropie de sfarsit.
calculatoarele a cinci romani dar si ale Memorialului Ipotesti, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj informatic. Hotararea a fost pronuntata de Judecatoria Botosani si a ramas definitiva si irevocabila, intrucat nu a fost atacata cu recurs.
Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine.
La libraria Mihai Eminescu are loc,astazi, lansarea celui de-al treilea volum de poezii scrise de Gheorghe Amza. Daca in primele volume, autorul a descris mai mult perioada grea prin care a trecut in timpul inchisorii, in cel de-al treilea volum isi exprima trairile de dupa.
google-analytics.com