Cautare

28823 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (5.11 secunde)
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
'Va gandeati atunci ca dupa 21 de ani vom avea in tara un regim care sa reprezinte triumful "omului nou", tot ce a lasat mostenire mai odios comunismul in ultimele lui esaloane?
'Urat scandal au urmarit romanii, in direct la TV, de la sediul central al PRM, cu prilejul evacuarii partidului din cladire. Urat, dar din mai multe puncte de vedere, nu doar prin prisma violentelor si a vehementei de limbaj a lui Vadim Tudor.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
Afla ce face dupa gratii! Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate.
- Eu vin din lumea coregrafiei scenelor de lupta si a cascadoriilor, asa ca mi-e greu sa nu ies in fata si sa nu fac scene de lupta, pentru ca asa m-am obisnuit. Imi plac scenele de lupta.
Dupa ce s-a investit atat de mult in PR, dupa ce insasi cladirea Guvernului a fost transformata in catafalc, romanii au investit in Cumintenia pamantului doar ceva mai mult de 1 milion de euro. ... Care l-ar putea trimite dupa gratii.
Multe si marunte sunt acestea, insa randurile de fata nu se doresc a fi un articol informativ. ... suspendarea conditionata sau sub supraveghere a executarii pedepsei poate fi, mai nou, decisa de judecatori in functie de gravitatea faptei si dupa comportamentul infractorului in timpul detentiei, indiferent de tipul infractiunii.
Seniorii din PSD si-au constituit propria organizatie, si-au ales presedintele si l-au proslavit pe liderul absolut, Ion Iliescu, pe care l-au comparat cu Confucius si pe care l-au asigurat de sprijinul lor in ce priveste constituirea Polului Social si recredibilizarea partidului in vederea castigarii viitoarelor alegeri.
Datorii de peste 8.000 de miliarde de lei vechi la bugetul consolidat al statului risca sa ramana nerecuperate, deoarece firmele care au acumulat restantele nu mai au bunuri in patrimoniu. La aceasta se adauga ritmul greoi in care se deruleaza procedurile de atragere a raspunderii patronilor si administratorilor.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • In timp ce PDL trosneste din toate incheieturile si da sa se sparga, toata masinaria de propaganda pdl-ista e ingrijorata de binele PSD si PNL.
ce va face Nastase dupa eliberare? Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a oferit marti seara o mostra de mare eleganta politica atunci cind a declarat la RTV ca numele lui Adrian Nastase este strans legat de PSD si ca nu poate sa vorbeasca despre PSD fara Adrian Nastase.
"TRAIANE, NICI NU STII, CAT DE MIC AI AJUNS SA FII!" Va amintiti, desigur, sloganul pe care l-a tapurit, acum aproape 10 ani, Traian Basescu, cel ambetat (la modul figurat al termenului , bineinteles) de aburii obtinerii magistraturii supreme a statului de drept din scumpa noastra patrie:"Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!".
Zecii de pagubiti din dosarul "Creditcoop" mai au de asteptat pana sa-i vada dupa gratii pe responsabilii ingineriei fiscale a caror victime au fost.
LA INCEPUT Privilegiul de a fi primul conceput i-a revenit lui Adam. ... De-atunci, nimeni n-a mai avut odihna. Au urmat secole, s-au schimbat generatii si perechea Adam si Eva a populat lumea cu fiinte dupa chipul si asemanarea lor.
Doua motive de perplexitate am avut in ultima vreme. Si amandoua mi-au fost provocate, de la Paris, de presedintele Basescu. Mai intai, am aflat dintr-o declaratie facuta ziaristilor de presedintele nostru ca, azi, pe malurile Dambovitei avem un nou soi de democratie.
Plus ca internetul e cam plin de indicatii despre cum sa spargi o yala”.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o analiza a activitatii SRI pornind de la protestul oficial formulat recent de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, legat de faptul ca SRI se ocupa, in Romania, cu monitorizarea atenta a unui numar considerabil de jurnalisti, alesi pe post de cobai in cadrul unui experiment social sui generis, care ar viza generalizarea sistemului ascultarilor ilegale.
Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
google-analytics.com