Cautare

28814 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (5.06 secunde)
Mariustuca.ro / Canadienii sunt liberi sa consume biscuti si ceai din canabis (Autoare: Magda Marincovici) Canadienii au dreptul sa consume canabis terapeutic sub forma de biscuiti sau ceai, potrivit deciziei Curtii Suprem din 11 iunie 2015, anunta site-ul Top Sante.
Mariustuca.ro / Frecventa crizelor de epilepsie a scazut foarte mult in cazul unui baiat din SUA tratat cu un derivat de canabis (Autoare:
mariustuca.ro / Shakespeare, dependent de cocaina?! ... Magda Marincovici) O universitate sud-africana a analizat pipele gasite in gradina celebrului dramatug si a gasit urme de canabis si cocaina. ... Dar se pare ca la fel ca alti confrati celebri, Marele Will depindea de droguri.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
canabisul nu doar ca amelioreaza si trateaza durerile unui bolnav de cancer, ci ajuta la vindecarea acestei suferinte. Conform revistei germane Focus, cercetatorii americani au aratat ca o substanta cu caracter medicinal extrasa din planta de canabis ucide celulele canceroase.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Parchetul si Politia au spus ca nu se vor amesteca in show-ul de la Consiliul Judetean, pentru ca ar fi o imixtiune in dreptul oamenilor de a alege, incalcarea dreptului de la vota si alte bla-bla-uri.
Un barbat din Bihor a cultivat canabis cu ajutorul banilor europeni obtinuti din programul "Tanarul fermier", cu care ar fi trebuit sa realizeze o ferma de legume.
Ciocolata atat de indragita de copii se vinde foarte bine si adultilor cu gusturi foarte pretentioase sau chiar excentrice. ... Pentru amatorii de senzatii tari se gaseste ciocolata cu ardei iute, cu canabis, dar care nu ofera insa si efecte halucinogene si ciocolatele cu afrodiziace.
Canabis vandut in Romania ca la Amsterdam. ... Doua persoane sunt acum trimise in judecata pentru trafic de droguri.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
Mai multi sateni din nordul judetului au fost inselati zilele trecute de un grup de vanzatori ambulanti care s-au recomandat a fi "voluntari care distribuie ajutoare". Politistii au reusit sa identifice doua astfel de grupuri, care au fost prezentate judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.
Piata neagra a bijuteriilor a atins in momentul de fata cote alarmante, este de parere presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl. "Comertul subteran cu bijuterii de toate tipurile depaseste cu mult 70% din piata totala a bijuteriilor din tara noastra".
Vezi ce pedepse au primit in Dosarul Transferurilor Verdictele oferite la finalul celui de-al 69-lea termen din dosarul "Transferurilor" au cazut ca trasnetele asupra celor 8 oameni acuzati de procurori. Nimeni nu-si mai aminteste anii de asteptare, amanarile sau taraganarile.
"Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
Ce poti spune despre o tara dupa aproape 18 ani de asa-zisa democratie, care nu a reusit in tot acest timp sa schiteze macar un program viabil pentru reinsertia persoanelor certate cu legea?
Legile necrise ale unei puscarii ii determina pe pedofili sa-si ia viata dupa primele nopti in celula.
Traficantii de sclavi din Baia Mare vor fi in sfarsit trimisi dupa gratii. La 3 ani dupa comiterea faptelor cei doi frati si fii acestora au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea intre 6 ani si 8 ani si 10 luni pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
google-analytics.com