Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (7.95 secunde)
Potrivit unui comunicat al MAE, partea romana a urmarit in cadrul acestor discutii identificarea celor mai eficiente modalitati si mecanisme de solutionare a problemelor aflate pe agenda relatiilor romano-ruse, dinamizarea si dezvoltarea raporturilor de parteneriat intre Romania si Rusia.
Poate ca ati urmarit emisiunea Oanei Stancu plus Adrian Ursu, "Exces de putere", probabil cea mai dura emisiune de ancheta politica - adica de devoalare a coruptiei in toate ramificatiile ei - programata sambata seara, de la sapte fara un sfert, cand lumea are cu totul alta preocupare.
Eu ma aflam de mai multi ani, sub o supraveghere stricta din partea Securitatii , fiind urmarit zi si noapte, la vedere, de trei echipaje de filaj.
Calcule peste calcule Situatia in Coalitie pe marginea acestui subiect este foarte delicata, avand in vedere ca Alianta nu mai poate folosi PC drept avangarda in respingerea Legii Statutului minoritatilor, dupa ce liderul conservator Dan Voiculescu s-a angajat in fata lui Tariceanu, Boc si Markó sa sustina actul normativ, iar atitudinea conservatorilor arata ca, din nou, acestia si-au urmarit doar propriul scop, adica introducerea unor prevederi pentru care militau in Legea electorala, sustin sursele citate.
Va multumesc pentru ca m-ati urmarit. Ne vedem saptamana viitoare! Cristina Topescu: Odihneste-te. O noapte, doua si apucati-va de treaba.
Personalitati marcante ale societatii civile, ale vietii intelectuale si culturale din Romania, au urmarit programele noastre, au participat la elaborarea lor.
El i-a povestit lui Reid ca, in unul dintre aceste zboruri, a fost urmarit, pe mai multi kilometri, de o aeronava ciudata, de origine necunoscuta si ca astepta de mult timp o asemenea investigatie.
Carburantul este urmarit de la sosirea in tara pana la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare si aditivare in depozitele OSCAR, distributie cu flota proprie si o calitate controlata de un inspector independent, in toate punctele esentiale ale lantului logistic.
Basescu a urmarit mai mereu impunerea solutiei privind declansarea anticipatelor si a provocat valuri prin "sfaturile" sale legate de reforma Justitiei si de lupta anticoruptie.
Si la nivel local In ceea ce priveste baronii de la nivelul judetului Galati, deputatul liberal a aratat ca printre politicienii ce si-au urmarit doar propriul interes pe vremea in care detineau o functie publica de conducere se numara si fostul prefect Marius Necula.
Vicepremierul George Copos si-a informat colegii in sedinta de Guvern de ieri ca este acuzat de evaziune fiscala in forma continuata si ca a dus la Parchet toate actele necesare care sa dovedeasca faptul ca a platit corect taxele si impozitele la stat.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Desi stiam ca este suferind, si ca starea de sanatate se degradase, l-am urmarit cum prin rugaciunea sa parea ca se scufunda pana in adancul sufletului.
"Am urmarit cu amaraciune tot ceea ce se intampla si fac un apel la toti colegii sa se abtina si sa fie prudenti cand fac orice fel de declaratii publice", a afirmat Geoana.
"Te-am urmarit cu admiratie si bucurie cum ti-ai valorificat educatia si bunul simt, eruditia, diplomatia innascuta, inclinatia spre tot ce inseamna cultura si frumos, vocatia europeana, devenind in timp omul politic de azi, inteligent, rafinat, integru si devotat intereselor Romaniei, pe care le-ai pus mai presus de orice.
La comiterea acestei infractiuni, Mihailescu a fost ajutat de Marin Bucur, presedintele Asociatiei de Vanatoare "Cerbul Bucuresti", urmarit penal la randu-i pentru complicitate la infractiunea de coruptie de care este acuzat fostul lider PSD.
- definitie de George Burns Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine.
Covarsitoarea majoritate a celor care au format de atunci pana azi clasa politica, ar fi fost atunci scosi prin lege in afara vietii publice, iar in lipsa lor Parlamentul Romaniei ar fi format nu din fosti activisti de partid, fosti ofiteri de securitate si colaboratori ai lor, ci din reprezentanti ai restului nepatat al populatiei, cei pe care ei i-au urmarit si i-au persecutat, cei care au visat la libertate nu ca sa poata fura ci ca sa poata construi un stat de drept care sa-si ia locul in istoria Romaniei si a Europei.
Atunci si chiar dupa caderea comunismului, doctorul din Targu Jiu a fost urmarit in permanenta, dupa cum o arata documentul din 1991, extras din dosarul de la CNSAS al lui Dumitru Lita.
In aceste conditii si facand apel la dreptul istoric, Basarabia a urmarit mai intai autonomia fata de Rusia si apoi, drept scop final, unificarea cu Romania.
google-analytics.com