Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (4.76 secunde)
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Diaconescu a spus aseara ca a depus o plangere la Parchet pentru a afla daca a fost urmarit si cine a ordonat operatiunea. ... Diaconescu spera insa ca niciunul dintre colegii sai nu a ordonat ca el sa fie urmarit.
Cine a urmarit evenimentul, vinerea, la ora 11? ... Dar mai bine ca n-a urmarit mai nimeni, fiindca daca urmareau mai multi isi pierdeau orice speranta.
"In general, cine a monitorizat cariera doamnei Udrea va vedea ca ea a urmarit constant doua lucruri: ... Si tot ceea ce a facut plecand de la pozitia de consilier al lui Cozmin Gusa si pana la cea de ministru in Guvern asta a urmarit.
De la constituirea Consiliului Judetean si alegerea conducerii acestuia, Comitetul Executiv si Birou Judetean, activitatea noastra a urmarit indeplinirea unor obiective majore prin care sa continuam trendul ascendent al PSD in judetul Bihor. Principalul obiectiv urmarit a fost organizarea electorala.
Cei care au urmarit dezbaterea au vazut in Victor Ponta un om pregatit, cu experienta, care a raspuns concret tuturor intrebarilor, spre deosebire de Iohannis.
58% dintre respondenti considera ca Ponta a dominat dezbaterea de la B1TV Un procent de 58% dintre persoanele chestionate care au urmarit emisiunea electorala de la postul B1TV, de miercuri seara, considera ca Victor Ponta, candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, este castigatorul dezbaterii, in timp ce 42% dintre respondenti sustin ca acela care ar fi dominat discutiile este Klaus Iohannis, candidatul ACL, arata datele finale ale un sondaj CSCI spot, remis miercuri AGERPRES.
Presedintele Liviu Dragnea le-a transmis colegilor din conducerea PSD un mesaj despre situatia lui Victor Ponta, urmarit penal de DNA intr-un nou dosar.
S-a urmarit modul in care angajatorii respecta prevederile legale referitoare la angajarea si salarizarea personalului, organizarea activitatii de protectie a muncii, pregatirea si instruirea personalului, supravegherea starii de sanatate a angajatilor, asigurarea masurilor de protectie privind lucrul la inaltime si asigurarea masurilor de protectie la lucrarile de sapaturi.
Institutiile abilitate sustin ca nu il pot suspenda pe Ristea Priboi din Consiliul de Administratie al SIF, desi acesta ar fi urmarit penal de procurorii DNA tocmai in legatura cu functia pe care o detine.
Procese taraganateConducatorul RAADPFL din 2005 si 2006, Ilie Badescu, spune ca a urmarit toate contractele cu probleme, inclusiv în instanta, si ca exista hotarâri în executare pentru recuperarea unor sume importante.
Procese taraganateConducatorul RAADPFL din 2005 si 2006, Ilie Badescu, spune ca a urmarit toate contractele cu probleme, inclusiv în instanta, si ca exista hotarâri în executare pentru recuperarea unor sume importante.
Proiectantii au urmarit sa faca modelul Kazamai mai usor cu 100 de kilograme fata de masinile similare prin utilizarea materialelor plastice pentru componente ale caroseriei si capsulei motorului.Alt aspect urmarit cu atentie de proiectanti a fost siguranta celor patru ocupanti ai masinii, precum si aceea a pietonilor.
Un simplu concurs de imprejurari ne poate aduce pe fiecare in situatia de a deveni cel mai urmarit om din Romania. Nu numai Vantu este cel mai urmarit dintre pamanteni.
V-am urmarit prestatiile din ultimele doua sedinte ale Consiliului Judetean Dambovita si tot ce pot sa sper e ca le-au urmarit si dambovitenii.
Editia speciala de Craciun a emisiunii O data-n viata, difuzata la TVR 1 marti seara, in intervalul orar 21.10 - 23.20, a strans in fata micilor ecrane o medie de 1.323.000 de telespectatori din intreaga tara, iar in minutul cel mai urmarit al programului (la ora 23.07) nu mai putin de 1.729.000 de romani se uitau la TVR 1 (rating* 9,1% si share** 20,4%).
Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului. ... A ajuns in puscarie, urmarit de un val de dosare.
Caramida a urmarit ca in pauzele dintre reprize, persoanele din staff-ul celor doi pugilisti sa nu apeleze la metode "neortodoxe", cum ar fi imbibarea bandajelor de sub manusi cu praf de ciment.
EURO 2012 va putea fi urmarit de publicul larg pe un ecran de 20 mp amplasat in Piata Sf.
google-analytics.com