Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (4.95 secunde)
- L-am urmarit tot timpul. ... L-am urmarit pana a disparut la orizont ... ... Apoi am fugit amandoi in strada si am urmarit din nou obiectul, care era la vreo 5.000 de metri si se vedea de marimea unei palarii de cow-boy.
Fostul premier a spus ca pana de curand nu a stiut ca a fost urmarit de fosta Securitate si a promis ca va oferi detalii suplimentare.
Care era numele dumneavoastra de urmarit? ... Numele meu de urmarit era Ticu, a lui Eugen Barbu era Maestrul. De ce nu se mai vorbeste nimic despre regionalizarea Romaniei?
Obiectul a fost urmarit timp de 40 de minute, fiind pierdut la inaltimea de 100 de kilometri, cand a disparut in spatiu cu o viteza de 1000 km/h.
Dar ar putea fi si o capcana blestemata, intrucat, prin aceeasi tehnica, orice subiect pamantean ar putea fi interceptat si urmarit discret, multa vreme, chiar contactat e acolo, de acasa, de la bazele lor.
Am urmarit-o, de asemenea, in zona de intuneric, inca aproximativ 5 secunde. ... Timp de peste 10 minute, cat am urmarit-o, prin fereastra camerei de garda, lumina nu s-a miscat cu mai mult de 10 sau 20 de grade, fata de directia initiala.
mii de alti martori au urmarit OZN-ul in acea noapte, in 1977. ... - Populatia a 14 provincii din tara noastra a urmarit acest fenomen ceresc.
Cuplul l-a urmarit un timp, conducand in continuare masina. ... Matusa ei, care a urmarit obiectul mai intai din interior si apoi de la celalalt capat al casei, a spus:
Insa intotdeauna Erdogan a urmarit ceva mai profund. ... Insiderii stiu mai bine cine-a fost Ataturk, care-au fost adevaratele sale origini si ce a urmarit de fapt.
Un grup de copii, care erau cu oile la pascut, nu departe de sat, l-au urmarit atenti, convinsi fiind ca era Dumnezeu! ... Acest fenomen a durat circa 8-10 minute, in prezenta a doua sute de mii de pelerini care au urmarit in genunchi, infricosati, straniul fenomen ceresc.
De la sol, radarele controlului traficului aerian au urmarit intermitent un obiect neinregistrat care se deplasa cu viteze neobisnuit de mari. ... Am urmarit obiectul din California de Nord pana la aterizarea sa in Portland.
deveneai informator, ti se dadea o functie de conducere si erai urmarit de alti informatori, care doreau sa se afirme. Asa s-a intimplat si in cazul lui Voiculescu, care la inceput a fost Felix si apoi a fost urmarit pentru ca umbla cu banii tarii.
Acesta sustine ca motivul pentru care ar fi fost urmarit de Securitate este ca, in calitate de avocat, a aparat reprezentanti ai religiei "Martorii lui Iehova", in anii 1970.
Astfel, Kincses i-a reprosat lui Markó faptul ca si-a facut public dosarul de urmarit, dar nu a suflat nicio vorba despre notele informative pe care le-a dat.
Astfel, senatorul liberal Puiu Hasotti si-a studiat cele doua dosare intocmite in cei sapte ani in care a fost urmarit si, sustine el, turnat de colegi si chiar de un prieten, declarand dupa intalnire ca a avut mai multe discutii cu membrii Colegiului, printre teme aflandu-se si modificarea legii CNSAS.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a primit ieri de la CNSAS mai multe copii ale unor note informative date de doi prieteni si doi vecini de-ai sai, care l-au urmarit in anii '80, documentele facand parte dintr-un dosar al sau de urmarit.
Funar a mai spus ca a fost urmarit de Securitate "inainte de '89 si mai ales dupa". "ßi acum sunt urmarit", a spus Funar, afirmand ca are informatii potrivit carora telefoanele i-ar fi ascultate.
Secretarul de stat in MAI Mircea Toader, a declarat ca, in sfirsit, a reusit sa-si vada microfilmul cu dosarul sau de urmarit. ... Secretarul de stat a fost urmarit intre anii 1986 si 1989, in acest timp fiindu-i implantate microfoane in locuinta.
Scheele precizeaza ca in cei 5 ani pe care i-a petrecut in Romania a urmarit si a sprijinit evolutia tarii catre o societate democratica, a urmarit pas cu pas progresele pe care le-a inregistrat, momentele de reflectie care au precedat relansarii viguroase si increderea cu care a pornit din nou la drumul nu tocmai usor care avea sa o duca la momentul aderarii.
Iordanescu a fost, potrivit declaratiilor sale, unul dintre putinii copii pe care Securitatea a incercat sa-i racoleze, insa, fiu de disident, acesta a refuzat oferta si nu a putut fi convins nici prin santaj, fiind ulterior urmarit de securisti pana la Revolutia din 1989.
google-analytics.com