Cautare

10527 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (5.57 secunde)
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... Sunt lucruri care se petrec in mod natural.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Un consortiu romanesc format dintr-o firma de recuperatori si o casa de avocatura a inaintat Ministerului Afacerilor de Externe o oferta inedita prin care se angajeaza sa recupereze, pur si simplu, Insula Serpilor, preluata in acest moment abuziv de Ucraina.
Cum a scazut increderea in politicienii romani de la 16% la 8% in ultimii 5 ani Noi si cehii avem cea mai slaba clasa politica din intreaga Europa. Cel putin asa releva o ampla cercetare facuta de compania GfK la nivel international.
Burda International GmbH achizitioneaza toate activitatile Sanoma Hearst in Romania, ducand la crearea unuia dintre cele mai mari trusturi media din tara, cu peste 35 de titluri si mai mult de 40 de servicii media on-line.
Pentru prima data, Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3 au transmis in direct, in duplex, in Parcul Artelor (Parcul Titan) si pe Bulevardul Artelor (Bulevardul Unirii) cConcertul de deschidere a Festivalului International George Enescu de pe scena Salii Palatului.
Toamna aceasta aduce o noua editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie. Editia cu numarul 12, ce va avea loc intre 29 septembrie si 8 octombrie, la Bucuresti, vine cu o tema speciala:
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura. ... - 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. “Fiecare isi va depune la congres candidatura pentru un post sau altul.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
daramarea idolilor", mi-a venit in minte adevarul butadei "ai grija ce solutii gasesti, pentru ca ele s-ar putea sa-ti creeze probleme si mai mari".
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu.
google-analytics.com