Cautare

70372 de rezultate pentru "un" (4.20 secunde)
UN PSD+PUR - campioana la cheltuieli Cele mai mari cheltuieli pentru publicitatea stradala si cea in presa scrisa le-a avut UN PSD+PUR, cu toate ca diferenta fata de ADA este mai mica in comparatie cu campania din iunie 2004.
PNL-PD va avea 40 de observatori in 18 tari, PNTCD - 16 observatori in 12 tari, Uniunea Nationala PSD+PUR - 10 observatori in 4 tari, URR - 4 observatori in doua tari, UDMR - un observator in Ungaria.
Pe de alta parte, confiscarea averilor se poate efectua doar dupa hotariri ale instantei, ori un proces dureaza macar citeva luni.
Avocatul din oficiu omite insa un element esential:
Apatia muncitorilor nu l-a impiedicat insa pe Iliescu sa laude realizarile guvernarii PSD si sa indemne calduros asistenta sa nu cada prada instinctelor "aventuroase” ci sa aleaga continuitatea - in traducere sa mai crediteze PSD pentru inca un mandat.
Actualele partide parlamentare par sa fie singurele formatiuni care vor accede din nou in Parlament, insa, comparativ cu forul legislativ care se pregateste sa predea stafeta, raportul de forte va fi mult echilibrat.
Monica Macovei, presedintele APADOR-CH, a facut ieri o sesizare, in numele sau si al organizatiei, adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la falsificarea unor fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care candidatii la Parlament considerati incompatibili au fost inlocuiti.
Potrivit sentintelor date de Tribunalul Arad, regele Mihai ar trebui sa primeasca, in total, 1,66 miliarde de lei si un teren in valoare de 40.000 de euro.
Inca de la bun inceput, Markó Béla a lansat de la tribuna un mesaj de unitate catre toti maghiarii. “Am cutreierat intregul Ardeal si, oriunde am fost, am predat umbrela UDMR care de 15 ani ne ocroteste si va trebui sa ne ocroteasca multi ani de-acum incolo.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Mai mult, considerand continutul stenogramelor "extrem de grav”, liberalul Calin Popescu Tariceanu a cerut anchetarea autenticitatii documentelor de catre un procuror "independent” si a amenintat ca, in cazul tergiversarii cercetarilor, va sesiza organismele internationale pe tema.
Constantenii care realizau ca magarul in albastru nu putea fi nimeni altul decat Adrian Nastase, iar cel in portocaliu, Traian Basescu, primeau cate un premiu…de la magari. Adica un ciuline, pentru ca, potrivit reprezentantilor PRM, cei doi lideri PSD, respectiv PD, nu ar putea oferi mai mult.
Opozitia nu este catusi de putin dispusa sa acorde credit partidului de guvernamant - organizatorul alegerilor - si de aceea va efectua o numaratoare paralela a voturilor.
UN PSD+PUR preferata de 33,3% din electorat Sondajul comandat de PSD a fost realizat la sfirsitul saptaminii trecute dupa ce Alianta PNL-PD a lansat pe piata zvonul ca ar conduce in topul preferintelor electoratului din judet potrivit unui sondaj realizat la cererea UDMR, sondaj infirmat insa a doua zi de aceasta formatiune.
La capitolul afisaj electoral, cele mai sirguincioase formatiuni s-au dovedit a fi UN PSD+PUR, Alianta D.A.
e un gest in sprijinul oamenilor mai necajiti, ca, ati vazut, erau printre ei pensionarii cu cele mai slabe venituri. N-am cunoscut treaba aceasta, dar nu pot decit sa apreciez asa ceva, adica e un gest de generozitate”.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Consecvent cu el insusi, presedintele Iliescu a mai jucat o data legea-n opincute inserand, in mesajul adresat poporului in calitate de sef al statului, un indemn mascat - dar nu prea tare - in favoarea manunchiului de roze pesediste:
google-analytics.com