Cautare

70363 de rezultate pentru "un" (1.63 secunde)
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Grupul PNL a avut un singur absent in lucrarile plenului, Grigore Popescu, care a lipsit de doua ori, iar dintre deputatii fara apartenenta la un grup parlamentar s-a remarcat Olga-Lucheria Voinea, care a lipsit de 6 ori de la lucrarile comisiei de industrii.
Cu un om frumos. ... Cu un om destept. ... Cu un om care a furat flota, un om mincinos, un om care ne-a facut puturosi, lenesi. ... "Am venit in acelasi autocar cu fanfara de la Hudesti ", spunea un tinar devenit mare sustinator al lui Nastase.
Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Reprezentantii UDMR Covasna au fost asteptati la locul unde au montat indicatorul de catre politisti si de un buldozer. ... Deputatul Tamas Sandor a declarat ca amplasarea indicatorului reprezinta un prim pas spre autonomie si ca pregateste un proiect de lege in acest sens.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
Conform noilor prevederi, un partid care intra in Parlament intr-o alianta va putea sa denunte alianta dupa alegeri si sa-si formeze un grup parlamentar propriu daca are zece deputati la momentul constituirii.
Programul pregatit de organizatori a durat aproximativ un sfert de ora, timp suficient pentru intonarea Imnului national, rostirea unor scurte declaratii de catre autoritatile locale si judetene si organizarea unei parade militare la care au participat cativa zeci de militari. Manifestarile au avut parte si de un incident.
Nastase a prezentat, intr-o conferinta de presa la Suceava, un exemplar al unui cotidian aradean in care, intr-o macheta electorala, scrie “Biserica Ortodoxa Romana nu doreste un presedinte homosexual pentru romani“ si prezinta alaturi o poza cu Nastase si premierul italian Silvio Berlusconi.
“Economist Intelligence Unit“, unitatea de cercetare a saptamanalului britanic “The Economist“, a publicat zilele acestea un nou raport estimativ in care se afirma ca, desi sondajele de opinie sugereaza o cursa prea stransa pentru a se face o prognoza, “un castig la limita pentru PSD este mai probabil“.
Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) s-a dovedit o formatiune de centru, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine la alegerile locale din anul 2004, cind dupa ce au cistigat administratia Sibiului cu un procent zdrobitor de 90% la primar, 70% la Consiliul Municipal, Primaria Medias, Primaria Cisnadie si o reprezentativitate impresionanta la Consiliul Judetean, a gestionat rational relatia cu celelaltee formatiuni politice.
Pentru inceput, Adrian Nastase s-a grabit sa dezminta comentariile conform carora partenerul sau de cadril electoral, Mircea Geoana, ar fi doar un premier de paie.
Si dupa cum ne-am obisnuit ca in campanie partidele politice sa comande sondaje de opinie, asa si umanistii au efectuat un astfel de test pe alegatori si, bineinteles, cat priveste castigarea functiei supreme in stat, Adrian Nastase este clasat cel mai bine, respectiv Uniunea PSD+PUR.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Reprezentantii UDMR Covasna sustin ca, in cazul in care comisarul-sef nu-si va cere in mod public scuze, vor inainta un memoriu Guvernului Romaniei, Ministerului Administratiei si Internelor si forurilor europene.
Adrian Nastase este un politician autoritar, care incearca sa isi creeze o imagine mai populara pentru un electorat obisnuit, incepand din 1990, cu paternalismul presedintelui in exercitiu, Ion Iliescu, comenteaza AFP.
UN PSD+PUR - campioana la cheltuieli Cele mai mari cheltuieli pentru publicitatea stradala si cea in presa scrisa le-a avut UN PSD+PUR, cu toate ca diferenta fata de ADA este mai mica in comparatie cu campania din iunie 2004.
Deschizand mitingul, vicele PSD Viorel Hrebenciuc a lansat celor peste 20.000 de participanti un apel la “continuitate si stabilitate“.
google-analytics.com