Cautare

70372 de rezultate pentru "un" (3.16 secunde)
Tudor Mohora (PSD), secretar in conducerea Camerei, a admis cam in sila ca s-a pomenit, la un moment dat, despre faptul ca hotelul ar fi al lui Mitica Dragomir, "dar ca nu asta e problema".
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Gheorghe Flutur a spus ca, timp de patru ani, a vorbit "in van" despre necesitatea solutionarii cadastrului general in Romania, in acest sens promovand si un proiect de lege prin care intabularea terenurilor agricole si forestiere urma sa se faca gratuit, proiect care a fost respins de majoritatea PSD.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Este bine asadar, sa ne gandim de doua ori inainte de a ne lasa imbatati de parfumul rozelor, mai ales ca s-ar putea ca, peste doua-trei luni, cele cateva zeci sau sute de mii aruncate in fervoarea electorala sa nu mai valoreze nici cat un kilogram de ceapa degerata.
De altfel, si initiativele primariei sunt in conformitate cu dezideratele cetatenilor din Techirghiol, intrucat acestia sunt incantati de modul in care localitatea lor se dezvolta, devenita un adevarat punct de atractie turistica. ... In acelasi timp, aici va exista si un parc.
"Este un lucru de importanta cruciala ca presiunea politica sa fie evitata in asemenea decizii asupra negocierilor", a mai spus Dowgielewicz.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. "Nu inteleg aceasta nervozitate a unora in legatura cu participarea mea la campanii electorale.
Liderii celor doua aliante s-au inscris intr-o intrecere neoficiala a jocurilor de cuvinte, incercand sa "dezlege" cu creionul si cu guma de sters rebusurile, integramele si anagramele inspirate din denumirile UN PSD+PUR si D.A.
Acestea au fost dispuse pe masa ovala si chiar pe primele scaune din sala inainte de inceperea sedintei, in ciuda faptului ca inrunirea era una a Guvernului cu reprezentantii sai din teritoriu si nici intr-un caz o intilnire de partid.
la Presedintia Romaniei, a efectuat sambata un turneu electoral in Craiova si Slatina. Discursul liderului PD a fost adaptat zonei, care reprezenta un bazin electoral putin favorabil D.A.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
"Am avut la un moment dat 97 kg, dar recunosc ca atinsesem si greutatea de 101 kg.
google-analytics.com