Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (6.32 secunde)
Din fericire pentru Europa, nu este vorba decat despre "tunurile" date de catre diversi afaceristi verosi, care au incheiat contracte fabuloase cu CNE Cernavoda, desi apar in dosare grele de evaziune fiscala, fapt care ar fi trebuit sa-i puna pe ganduri pe cei care au acceptat aceste intelegeri.
Pe langa activitatea de studio, DESANT si-a facut simtita prezenta si pe scena prin nenumarate concerte dintre care merita amintite:
Investitorul italian care a preluat activele fostului USAS Navodari Roberto Vicentelli (foto) nu a renuntat la ideea de a construi pe teritoriul celei mai nordice statiuni de pe litoralul romanesc o groapa de deseuri periculoase.
Investitorii par sa fi prins gustul investitiilor in zona agricola a Doljului. In comuna Mischii va fi construit un parc eolian cu 20 de statii pe o suprafata de sapte hectare de teren, proiectul fiind in prezent la stadiul de emitere a certificatului de urbanism.
Un salariat al Primariei Ionesti este acuzat de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj ca a cerut mita 8.000 de lei patronului unei firme ce derula lucrari in comuna, pentru a-i aviza favorabil o documentatie.
Patronul OTV, Dan Diaconescu, nu renunta la politica si afirma ca luni va depune semnaturi pentru crearea unui nou partid al poporului care se va numi PPDD. ... Eu cred ca a crescut mult aceasta cota in cazul partidului si in cazul meu personal, pentru alegerile prezidentiale.
De ceva timp incoace, mai exact de cand fotbalul a devenit mai mult decat un sport, transformandu-se in afacere, profitabila chiar, in fotbalul romanesc se pune presiune...
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real.
Instanta suprema va viziona, la termenul din 5 februarie al procesului Revolutiei de la Timisoara, un CD cu imagini filmate in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si marturii, depus de presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries.
Recent, a avut loc o noua editie a caravanei Traieste Inteligent, care i-a purtat pe Dana Savuica, dar si pe invitatii sai:
Timisoara este orasul cel mai bine pregatit din Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana, fiind urmat de Cluj-Napoca si Constanta, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).
Banii pot veni din montaj, proiectare, executia de tablouri electrice pentru sectii de productie, comert sau consultanta. Montajul instalatiilor electrice, proiectarea sistemelor pentru automatizarea proceselor tehnologice, comertul cu produse si echipamente electrice, consultanta în domeniu, toate sunt activitati care pot aduce profit unui eventual investitor.
Banii pot veni din montaj, proiectare, executia de tablouri electrice pentru sectii de productie, comert sau consultanta. Montajul instalatiilor electrice, proiectarea sistemelor pentru automatizarea proceselor tehnologice, comertul cu produse si echipamente electrice, consultanta în domeniu, toate sunt activitati care pot aduce profit unui eventual investitor.
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. Arestarea a fost facuta in jurul orei 6:00, pentru 24 de ore dupa ce au fost audiati timp de mai multe ore.
Având în vedere ca programul de lucru se poate prelungi pâna la 10-12 ore, locul de munca devine a doua casa.
Având în vedere ca programul de lucru se poate prelungi pâna la 10-12 ore, locul de munca devine a doua casa.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
google-analytics.com